slaweq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hehe wiedziałem, że Tobie sie spodoba ten przykład co pokazałem :polew:
Młody Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Jakiej wielkość? i laska musi być
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 i laska musi być Dokładnie Ona musi zostać Sławuś tylko naklejki klubowe ponaklejaj tam na górze obok 2009 i będzie super Nie ma sensu fotek tam wrzucać, kalendarz jest kox
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hehe wiedziałem, że Tobie sie spodoba ten przykład co pokazałem :polew: U mnie to nie problem..trafić w gust Jakiej wielkość? Wypadało by ..żeby odzwierciedlał wszystkie detale laska musi być Ja to nawet nie biere innej opcji pod uwagę
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Wypadało by ..żeby odzwierciedlał wszystkie detale 2 x 3,30 [m]
slaweq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Jakiej wielkość? i laska musi być Wielkośc do ustalenia' date=' może byc A3 albo i większy:) i laska musi być Dokładnie Ona musi zostać Jeśli ja bede robił kalendarze to przykro mi chłopcy, ale laski nie bedzie :polew:
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Jeśli ja bede robił kalendarze to przykro mi chłopcy, ale laski nie bedzie :polew: O stary .....ja wymiękam
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Jeśli ja bede robił kalendarze to przykro mi chłopcy, ale laski nie bedzie :polew: buuuu Sławuś to brzydko z Twojej strony
slaweq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Pisałem juz kiedyś, że motyw auto+laska jest tandetny i oklepany..., w kazdym sklepie takie cos mozna kupić :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Pisałem juz kiedyś, że motyw auto+laska jest tandetny i oklepany..., w kazdym sklepie takie cos mozna kupić :gwizdanie: A kto tu mówi o aucie Laska plus logo klubowe
adams78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Pisałem juz kiedyś, że motyw auto+laska jest tandetny i oklepany..., w kazdym sklepie takie cos mozna kupić :gwizdanie: Zgadza się, zostaje zatem wybrać zdjęcie - to może być najtrudniejsze. R8 byłoby Chociaż ja cały czas namawiam na 12 stron/zdjęć.
adams78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak, wiem. Jakoś preferuję jednak inną fotkę co miesiąc. Ale jeśli będzie jedna duża strona to oczywiście też super. No to co z tymi fotkami? Jakie propozycje? Jaka forma wyboru? W ogóle zainteresowanie do bani. Może Hugo zareklamowałby temat?
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 R8 byłoby No..R8 w kalendzarzu A4 klubu ? :gwizdanie: Nie lepiej zrobić dwanaście fot ..na każdy miesiąc....i na ostatnim co by uradować "klub 69" ..Auto + jakieś soczyste pośladki Fotki ..najładniejszych autek .fotki ze spotów ..( i tu pewnie pojawią sie przepychanki :gwizdanie: )
adams78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 R8 byłoby No..R8 w kalendzarzu A4 klubu ? :gwizdanie: Tak, wiem, wiem... Ale nie zamieniłbyś się? No dobra, 12 fot klubowych Audi. Gdzie nadsyłamy propozycje? Myśle, że głosowanie na zasadzie "kwalifikacje+wyścig".
slaweq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak, wiem. Jakoś preferuję jednak inną fotkę co miesiąc. Nie lepiej zrobić dwanaście fot ..na każdy miesiąc....i na ostatnim co by uradować "klub 69" ..Auto + jakieś soczyste pośladki Celowo napisałem, ze ten kalendarz co mam na mysli ma byc jednostronny :gwizdanie: Oczywiscie mozna zrobić 12 fotek na kazdy miesiąc i na kazdy miesiąc przeznaczyc kartke, ale taki kalendarz kosztuje dośc sporo... ok 50 zł
adams78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Nieco więcej niż koszulka, która kończy żywot po jednym sezonie... :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba nie doceniasz koszulek..., są dobre jakosciowo
adams78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Bez urazy. Kończy żywot, bo czas na nową
Rekomendowane odpowiedzi