vwbartus Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Dziś przysły felgi na nowy sezon , wyczyściłem je porządnie nawoskowałem dziś 2 razy i jeszcze jutro też 2 razy i po takiej kuracji będą czekać w piwnicy na nowe opony Zamówione mam już nowe dekielki szare i zobaczę które będą lepiej pasowały Edytowane 26 Lutego 2018 przez vwbartus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki5 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Piękne te felusie wydaje mi się że lepiej będą komponować się z szarymi dekielkami. Co to za wosk nanosiles na te felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Eleganckie jeszcze tylko napisz dokładnie, gdzie i w której to piwnicy beda czekały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wrzucaj foty przez forum bo ten Photobucket leci w uja z hostingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Tak jest, nie widać zdjęć, wrzucaj przez forum nie ma żadnego problemu a zdjęcia będą aktywne dopóki forum nie zamkną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligatorek96 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Pokaż foteczki na tych rotorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 foty wrzucone przez forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Super stan felg gratuluje udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Bartek wrzuc sobie powłoke na sezon lepiej, ten wosk długo nie posiedzi, no i rolka dobra hehe Ps jak nie chcesz czerownych kapsli to chętnie odkupie Edytowane 27 Lutego 2018 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nad tą powłoka chyba bedę musiał pomyśleć . @FroS-t ty masz dekielki normalne chyba od A8 a czemu nie kupiłeś z tym chromem w koło oryginalnych do Rotorów ? Dziś przyszły do mnie szare i na 80 % zostaje przy czerwonych . Leszek kup sobie szare i pomaluj je na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) 5 minut temu, vwbartus napisał: a czemu nie kupiłeś z tym chromem w koło oryginalnych do Rotorów ? Nie podobały mi się, mam alergie na chrom poszukałem w idelanym rozmiarze bez obwódki Edytowane 28 Lutego 2018 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 1 minutę temu, FroS-t napisał: Nie podobały mi się, mma alergir na chrom To nie myję fury na Bukowinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 8 minut temu, vwbartus napisał: Nad tą powłoka chyba bedę musiał pomyśleć . Pomyśl pomyśl, ten wosk jak posiedzi 2 miechy to będzie dobrze, ale wątpię żeby nawet tyle posiedział, najdłużej siedzi Soft 99 Fusso Coat albo Hight Temp, mam tez RimWax SmartWax i Chemical Guys Wheel Guard i to tylko pitu pitu w porównaniu do powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ogólnie do czerwonego to Rotor tu będzie pasował jak c**j, będzie rozpierdol, szkoda że nie moglem przekonac Mojej drugiej połówki i musiałem A3 szukac, bo tak to juz czerwona by stala u mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 8 minut temu, afroo. napisał: To nie myję fury na Bukowinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 6 minut temu, FroS-t napisał: Ogólnie do czerwonego to Rotor tu będzie pasował jak c**j, będzie rozpierdol No zobaczymy jak to będzie A tym czasem ja się dziś trochę pobawiłem Q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Chyba Dare wrzucał filmik na Face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ostatnie do kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 1 minutę temu, FroS-t napisał: Chyba Dare wrzucał filmik na Face taaaaaa Stefan najpierw bawił się w operatora kamery a później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 7 minut temu, afroo. napisał: Ostatnie do kalendarza. wysłałem wczoraj jakies inne na luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi