KoJ@K Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Tak jak mówi @FroS-t - zapodaj sobie na nie powłoke, tutaj masz filmik jak u mnie Gyeon Rim się spisywał w tamtym sezonie, w tym roku przed założeniem na auto dostaną kolejną warstwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Tak jak mówi @FroS-t - zapodaj sobie na nie powłoke, tutaj masz filmik jak u mnie Gyeon Rim się spisywał w tamtym sezonie, w tym roku przed założeniem na auto dostaną kolejną warstwe A masz filmik jak to wyglada po pół roku albo po sezonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dekielki szare masz z chromowanym pierścieniem w koło ? Jak nie będziesz zakładał to mozemy się dogadać w przyszłym tygodniuEdit: nieaktualne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 2 godziny temu, Norbas napisał: A masz filmik jak to wyglada po pół roku albo po sezonie ? Tak samo siedzi, taka powłoka sezon powinna wytrzymać jak dobrze odtłuszczone i wyczyszczone koło, jeszcze jak psikniete co jakiś czas Sonaxem BSD czy Gyeon Cure lub CarPro Reload to już w ogóle będzie dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ten filmik byl nagrywany jakoś pod koniec sezonu, może z miesiąc przed tym jak zdjąłem koła, więc po sezonie kropelkowały dalej tak samo, ewentualnie ciut ciut ciut ciut...ke mniej naprawde specyfik warty nałożenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Koju daj jakis namiar na to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Teraz, HOLMATRO napisał: Koju daj jakis namiar na to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie dawaj !!!!! Tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dobra, smalcem zrobię. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Taki joke, niektóre studia detailingowe się tak zachowują, wszystko jest tajemnica wielka heh i kosmiczna technologia Gyeon Rim poprostu wpisz na Allegro ale tez CarPro Dlux daje rade, dużo firm ma powłoki ale warto spojrzeć na cenę i ilość preparatu, taki Gyeon czy CarPro powinno starczyć na dwa trzy komplety kół , dobrze umyj, odtłuścić i smarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 10 godzin temu, FroS-t napisał: Taki joke, niektóre studia detailingowe się tak zachowują, wszystko jest tajemnica wielka heh i kosmiczna technologia Gyeon Rim poprostu wpisz na Allegro ale tez CarPro Dlux daje rade, dużo firm ma powłoki ale warto spojrzeć na cenę i ilość preparatu, taki Gyeon czy CarPro powinno starczyć na dwa trzy komplety kół , dobrze umyj, odtłuścić i smarować Tą powłoką można zabezpieczać również zaciski od hebli czy nie za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tak jak już napisał @FroS-t - na felgach leży gyeon Rim i można jak najbardziej nałożyć go na zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jest już lista zakupów zrobiona, razem z felgami pojdzie cała karoseria od podstaw, w środę wyjazd po nowy felunek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel88ST Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cierpliwie czekam na fotki bo będzie brat bliźniak mojej byłej b7 czerwony 3.0 s-line na ori rotorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Oliwa wymieniona , koła letnie w końcu poskładane i wylądowały na aucie . Niestety tak jak Omanyty tak samo Rotory opierały się o zacisk wiec musiałem na przód dać dystans 5 mm co dało ET 28 przy szerokości 9J Na tył też wpadną dystanse 5 mm bo jakoś dziwnie się koło schowało . Więc tak oto moja koza w tym sezonie będzie się prezencić a tak to wygląda z boku Przód + 5 mm dystans Tył Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Malina !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 [emoji108][emoji108][emoji108] Pięknie, ale zrób coś tym hostingiem bo nie wyświetlają się miniaturki, dopiero po kliknięciu na obrazek kieruje do pełnego rozmiaru. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 58 minut temu, karol1981 napisał: Pięknie, ale zrób coś tym hostingiem bo nie wyświetlają się miniaturki, dopiero po kliknięciu na obrazek kieruje do pełnego rozmiaru. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Tobie przynajmniej po kliknięciu pokazuje, a mi już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 I nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) dodane przez forum Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez vwbartus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi