chudy13101980 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ale masz śniegu.Autko super,czerwony jej bardzo pasuje. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Piękny Avancik Zmiany na plus..czerwień ma coś w sobie niezwykłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jednak wysłałeś fotke do kalendarza głosik oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes1987 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jest laleczka a te foty w śniegu to miazga. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discopolo2 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 pikny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jak tam praca silnika po wymianie wtrysków? Na poniedziałek jestem umówiony z Bajerem zerknie również i na moje wtryski. Edytowane 1 Marca 2016 przez Maniusiek28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Bardzo ładna ta B7 w. Czerwieni. Mam cały czas sentyment do tego autka i chciałbym jeszcze kiedyś mieć w sprintblau :-) Ale B7 wyklucza "rodzinne". Tu jest mniej miejsca jak w golfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A4 to nie A6 czy Passat, ale ma więcej miejsca niż w Golfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajgi Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ładnie to wszystko wygląda a kolor to już w ogóle miecz Dużo te 9x19 z VW wystawało na przodzie ?? bo z tyłu jak piszesz, że dałeś dystans to rozumiem że bez niego było schowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jednak wysłałeś fotke do kalendarza głosik oddany tak jakoś wyszło i dzięki za głosy Jak tam praca silnika po wymianie wtrysków? Na poniedziałek jestem umówiony z Bajerem zerknie również i na moje wtryski. po przejechaniu 2 tys km ( ferie ) pojechałem do Krystiana aby je sprawdził i sa idealne , bujanie ustało teraz niedługo jadę na chipa Tu jest mniej miejsca jak w golfie ciut więcej niż v VW Borze Dużo te 9x19 z VW wystawało na przodzie ?? bo z tyłu jak piszesz, że dałeś dystans to rozumiem że bez niego było schowane ? tył lekko był schowany a przód był na równo prze tej kozie ale jak by zszedł niżej to myślę żeby sie schowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 "kozie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam ponownie Koło odnowione i nowa oponka . parę gratów sie uzbierało i teraz czeka na montaż Koła złożone i czekają aż hamulce się zamontują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 koło dobre , heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jest dobrze naprawde dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajgi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 będzie trzeba pomyśleć o takim rozmiarze na przód Felgi dobre, kolor mi się widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) No może być ciekawie z tym kolorkiem Z zewnątrz się dzieje i środeczek też coś zyska, elegansio... Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co to za felga i jakie parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co to za felga i jakie parametry ? Jest na pierwszej stronie Omanyt 4x9J ET33 19' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mega parametry do B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom171 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ładna felga w męskim rozmiarze, kolor jak dla mnie kapitalny, jest pazur będę śledzić wątek dalej powodzenia w dalszych modach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi