aborygen Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witam Szukam rady jak i czym usnąć klej po foli samochodowej Folia się łuszczy i odchodzi a klej zostaje Edytowane 26 Września 2015 przez aborygen
aborygen Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 mam do roboty cały dach kupiłem superba który miał dach oklejony folią nie uszkodzę powierzchni lakierniczej ?
Kazek 1.9 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Rozpuszczalnik odpada wywali cały lakier ....
szakal222 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Benzyna ekstrakcyjna sprobukj Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
quadral20004 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 hehe zle przeczytalem.myslalem o folii do przyciemniania szyb.a gorącą woda probowales?
kris-krzysztof Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Opalarka i benzyna extrakcyjna.
Animal Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 A jak się nie ma opalarki to nawet zwykła suszarka do włosów sobie poradzi
Lysy705 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Benzyna ekstrakcyjna powinno pomóc.
Netfcher Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Czesc, Ja ostatnio odrywalem 3 letnia naklejke po cb radio z dachu. Podobnie jak tobie, naklejka sie luszczyla i zostal mi klej na dachu. Zostawilem auto na sloncu, a nastepnie uzylem Megsa Bug and Tar Remover. Po 2 aplikacjach nie bylo sladu.
gusiak11 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) A jak się nie ma opalarki to nawet zwykła suszarka do włosów sobie poradzi Dokładnie tak... opalarki i tak nie mozna ustawić na full bo raz można uszkodzić lakier dwa parzy w palce Benzyna ekstrakcyjna powinno pomóc. Przy małych powierzchniach jak naklejka po CB tak natomiast przy dużych jak cale oklejone auto czy duże powierzchnie reklamowe lepiej spisuje sie czysty aceton Edytowane 2 Października 2015 przez gusiak11
jarekSK Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Na pewno nie próbuj rozpuszczalnikiem, ani benzyną, zniszczysz sobie lakier. Są środki, które się świetnie sprawdzają w usuwaniu smoły i wszelkich klejów np. http://samochodowekosmetyki.pl/pl/produkt/1588/autobrite-just-the-tonic-tar-glue-remover-usuwawanie-smoly.html Na usuwanie naklejek świetny, domowy sposób to ich podgrzanie, opalarką, albo od biedy suszarką do włosów :-)
Lipen Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Terpanol firmy Normfest polecam :-). Niejednokrotnie ściągałem duża ilość naklejek tym środkiem i daje radę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi