Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reszta pewnie auta szykuje :wink4:

Uspokoiłaś mnie trochę :)

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

a parking w tej galerii to jakiś piętrowy jest? Jeśli tak to gdzie dokładnie się zbieramy?

Opublikowano

Dzisiaj byłem w Nowym Targu i z mojego granatowego :a4fan: zrobiło się białe (od soli) :thumbdown: dopiero wróciłem. Może spotkajmy się na parkingu od wjazdu od Biedronki. Tam pewnie będzie dużo wolnych miejsc. Do jutra :>[br]Dopisany: 16 Luty 2008, 21:53 _________________________________________________Parking jest na dachu i nie jest piętrowy

Opublikowano

Może spotkajmy się na parkingu od wjazdu od Biedronki. Tam pewnie będzie dużo wolnych miejsc. Do jutra :>[br]Dopisany: 16 Luty 2008, 21:53 _________________________________________________Parking jest na dachu i nie jest piętrowy

Nie no nie mieszajmy już,bo przyjezdni będą mieli problem.Jak ustaliliśmy Ferio(Media) to spotkajmy się tam.

Opublikowano

a o której wy macie tego spota ?? moze bym wpadł niedaleko mam :wink4:

Opublikowano

Nie no nie mieszajmy już,bo przyjezdni będą mieli problem.Jak ustaliliśmy Ferio(Media) to spotkajmy się tam.

Chodziło mi o parking ferrio tylko od strony biedronki

Opublikowano

W takim razie wybacz,nie znam Legnicy,podobnie jak większość przyjezdnych.Pierwszy raz jak byłem na spocie (Car Audio) kierowałem się na media-tak było najprościej.Ale jeśli to tam,to i tak się odnajdziemy :)

Opublikowano

Znajdziemy się na tym dachu :)

Już wyjeżdzam muszą jeszcze zaliczyć jelenią górę po drodze :([br]Dopisany: 17 Luty 2008, 06:38 _________________________________________________Już w pracy :)

Jakie wrażania po pierwszym spotkaniu?

Opublikowano

Ja też już w domku(Kaziu też dojechał). Świetna ekipa,furki super. ajlonna :notworthy: jestem pod wrażeniem,naprawdę.Dawałaś radę :naughty: Następnym razem trochę Cię podszkolę jak dobrze operować drążkiem i będzie cacy :naughty:

Mam nadzieje,że to nie nasze ostatnie spotkanie. Kto wie,może jak się zrobi cieplej połączymy siły i zrobimy wspólnego mega spota :evil:

Kilka fotek

Filmiki

Opublikowano

Następnym razem trochę Cię podszkolę jak dobrze operować drążkiem i będzie cacy :naughty:

wiesz co, wstydził byś się :polew:

Opublikowano

ajlonna :notworthy: jestem pod wrażeniem,naprawdę.Dawałaś radę :naughty: Następnym razem trochę Cię podszkolę jak dobrze operować drążkiem i będzie cacy :naughty:

Mam nadzieje,że to nie nasze ostatnie spotkanie.

Nie strasz ludzi :> bo następnym razem nie przyjadą ;)

Opublikowano

Nie strasz ludzi :> bo następnym razem nie przyjadą ;)

Przyjedzie przyjedzie,musi się odgryźć za kreskę.Szkoda,że nie mogłeś być z nami do końca,pościgali byśmy się :przebiegly:

Opublikowano

Szkoda,że nie mogłeś być z nami do końca,pościgali byśmy się :przebiegly:

Na parkingu :evil:

Opublikowano

No i widzę, że spocicho się udało!

A co tam dobrego wcinaliście na koniec? :naughty:

Iwona broń honoru kobiet w klubie :th:

pozdrawiam

Opublikowano

No i widzę, że spocicho się udało!

Bardzo :cool:

A co tam dobrego wcinaliście na koniec? :naughty