Neemzi Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Powiatać. Warto zakładać rozpórki górną od A6 i dolną na wózek ? Dadzą coś one ? Samochód będzie po swapie i bez belki z przodu bo icek nie pozwolił na nią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 S4 B5 wychodziło seryjnie z górną i dolną rozpórką, więc chyba mówi to samo za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neemzi Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 no to pewnie tak, ale idzie coś odczuć ktoś kto nie miał i zakładał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makale Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na pewno na zakrętach buda będzie sztywniejsza. Sam oceń czy buda jest sztywna czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ja nie miałem i założyłem obie. Zmiana na +, buda wyraźnie sztywniejsza, nic nie trzeszczy na krawężnikach. Czuć że auto lepiej znosi dziury(mniej nerwowo reaguje) To takie największe róznice- te mniejsze też są ale nie sposób je opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Polecam obydwie również jestem po takim zabiegu i jest mega różnica oczywiście na plus Potwierdzam, dokładnie tak jak napisał Michał Przydałoby się coś na tył jeszcze... Edytowane 12 Października 2015 przez opti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 w ośce z tyłu belka- po co tam komu rozpórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Założyłem wczoraj górną i jestem niezmiernie miło zaskoczony. Aż takiego afektu się nie spodziewałem. We wnętrzu nastała cisza na nierównościach i wybojach. Nic nie trzeszczy. Mały wydatek, a mega poprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 szyba nie pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) S4 B5 wychodziło seryjnie z górną i dolną rozpórką, więc chyba mówi to samo za siebie Możesz wrzucić jak wygląda górna rozporka w S4 Edytowane 12 Października 2015 przez Grzesiek1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mocowania wszczepione w bude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 S4 B5 wychodziło seryjnie z górną i dolną rozpórką, więc chyba mówi to samo za siebie Możesz wrzucić jak wygląda górna rozporka w S4 Nie tylko eSa miala gorna rozpòrke. przyklad ? Moj AJL ma taka seryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No to tym bardziej Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W swoim W124 posiadam jakąś taką bardziej tuningową i ogólnie poprawa prowadzenia auto pewniejsze, sztywniejsze budą.Niektórzy obawiają się co z rozpórką przy stłuczce gdyż wtedy jedna strona może pociągnąć drugą ale... lepiej sie nei rozbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi