Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Muzyka w naszych autkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 352,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

a ta wersje znacie??? dajcie od 1:30

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

a ta wersje znacie??? dajcie od 1:30

Znamy tą wersje Dasha, kilkadziesiąt stron temu ją wrzucałem osobiście :wink: gust masz dobry co do muzy :naughty:

To też jest dobry kawałek z czasów zeszłych wakacji:

Opublikowano

tj.Remix !!!!!!! wkoncu Polak.

Opublikowano
może wam się spodoba... :)
Opublikowano

:kox: :kox: :kox: ma swój klimat utworek - dla mnie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
może wam się spodoba... :)

To jest muza z jakiejś innej piosenki :eusathink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ----------

Opublikowano
Opublikowano

a ja wrzucę utworki, które podczas lat licealnych robiły u mnie szałłł

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

wejście w 0:55 :slina:

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

a na punkcie tego miałem świra zapewne gdzies w czasach podstawówki

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

kurde cos poyebane jest, bo wrzucałem po jednym filmiku a ładuje po 2 takie same :facepalm:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

kurde cos poyebane jest, bo wrzucałem po jednym filmiku a ładuje po 2 takie same :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

No to trochę uzupełnię Twoje lata licealne...

http://www.youtube.com/watch?v=-P7tdrtPzLM

I tutaj jedna z największych kos jaką usłyszałem w tamtych czasach, czyli szkoła średnia od 0:57 potęga:naughty::

http://www.youtube.com/watch?v=YAFHjsxcr7U

Po więcej wspomnień zapraszam na PW :decayed:

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

No to trochę uzupełnię Twoje lata licealne...

http://www.youtube.com/watch?v=-P7tdrtPzLM

I tutaj jedna z największych kos jaką usłyszałem w tamtych czasach, czyli szkoła średnia od 0:57 potęga:naughty::

http://www.youtube.com/watch?v=YAFHjsxcr7U

Po więcej wspomnień zapraszam na PW :decayed:

Opublikowano

o w mordę :slina:

nagrywam nowy folder do autka :decayed:

Opublikowano

Mam tego więcej :naughty: polecam ten set, przed chwilą go wrzuciłem, bo był nie do znalezienia w necie...

http://www12.zippyshare.com/v/37960844/file.html

czekam na uzupełnienie całej nocy :naughty:

Opublikowano
Mam tego więcej :naughty: polecam ten set, przed chwilą go wrzuciłem, bo był nie do znalezienia w necie...

http://www12.zippyshare.com/v/37960844/file.html

czekam na uzupełnienie całej nocy :naughty:

uwielbiam taką muzę :banan: już zasysam :naughty: