MarianekZg Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 jakoś tak wbił mi się w głowę ostatnio ten numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broker25 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 panowie, ja ostatnio słucham tylko Franka Sinatry, klasyka i niema ch..a we wsi... Franek dobry na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek141 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wujek, posłuchałem na początku to takie weselne mi się wydawało po 3 razach znałem całe na pamięć, a co samochodem jade to w radiu to leci Kuna gdzie Ty tam masz wesele hah Nuta wymiata, wrzuciłem na pendrive i teraz bez przerwy mi to w brumku leci aż gaz się w podłogę pcha Bardzo dziwne zjawisko, czekam na jakiegoś fajnego mixa tego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wujek ja mojej koleżance to powiedziałem bo od niej mam tą nute to mnie zje**** z góry na dół że się nie znam xD Stary dobry słoń - co trzeba mieć nawalone pod czupryną tworząc coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wujek ja mojej koleżance to powiedziałem bo od niej mam tą nute to mnie zje**** z góry na dół że się nie znam xD Stary dobry słoń - co trzeba mieć nawalone pod czupryną tworząc coś takiego Znana już nuta ...ale aż ciary przechodzą...jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough (Daan'd & Funkwell Remix) FULL HQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 panowie, ja ostatnio słucham tylko Franka Sinatry, klasyka i niema ch..a we wsi... Franek dobry na wszystko. no stary szacun z mojej strony za Frana i jego trąbki oddam lewe płuco nie wyjmuję go praktycznie ze zmieniarki, jedna z dwóch płyt co włożone forever (druga to division bell) gratuluję gustu !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nirvana-Smells Like Teen Spirit(Reggae Version) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 miażdży mnie to ostatnimi czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Sak Noel Vs Bingo Players Vs White Stripes - Seven Loca Rattle (Djs From Mars Triple Mashup Bootleg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 pomijając muzyczke.. dla mnie to ideał kobiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus096 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To i ja coś wkleję: metalica-wisky in the jar Guns N' Roses - November Rain (subtitulado) [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 09:24_________________________________________________I jeszcze może to:) Deep Purple - Smoke On The Water HD 1973 (Live in USA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus096 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi