doradca Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 w tygodniu dystanse zmianiam na 10mm własnie
Reggi Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Oj i u mnie tył woła o dystans..ale mam ori śruby zabezpieczające i trochę mi szkoda wkładać zwyklaki
skovroon Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Aj tam, bez jednej śruby też można jeździć
soolek Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Można nawet na jednej :-) Szwagrowi kiedyś odkręcili po 4 śruby w kołach - zostały tylko zabezpieczające. Zaskoczył dopiero po jakichś 50 km, jak złapał większą prędkość.
Reggi Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Można można..tylko szkoda żeby fura została na pustakach bo komuś się zachce za***ać
skovroon Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Ja ostatnio przeklnąłem śruby zabezpieczające jak musiałem odkręcić jedną dojebaną przez mechanika na amen. Przejściówka się poddała i zaczęła się rzeźba.... Jeśli ktoś często parkuje pod chmurką to ma to jeszcze sens...
Reggi Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 No ja nie mam garażu więc niestety Przejściówkę dostaniesz w ASO ja zamawiałem 40 zł
doradca Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 no i chu... bombki strzelił - wibracje wróciły tyle że tym razem zdąrzyłem wjechać na warsztat jak jeszcze objaw wibracji wystepował - mechanikowi wystarczyło przejechanie 1km (po 3 nieudanych próbach diagnozy) aby wytypować dwumase - teraz jest jeszcze gorzej niż wczesniej wibracje sa na wcisnietym sprzegle powyzej 2500 tys kazda zmiana biegu to brrr i wibracje autem lekko telepie i buja przy gaszeniu i odpalaniu - zaczeło szarpać przy ruszaniu sprzegło 970 zł LUK dwumas 2300 zł LUK robota 500 zł powoli zaczynam żałować kupna BMW - to kpina żeby po 117500 km dwumas padał - a przebieg na 100000% ori W b8 miałem 225 000km i powoli wypadało tam zajrzeć może ale nie było objawów typowych dla dwumasy. No nic trzeba wymienić i cieszyć się jazdą - teraz na 100% wpada program bo jak mam nowe heble opony i zespół napędowy to grzech nie robić. PS przymierzam sie do zakupu auta dla fanu któ®e od biedy bedzie moja żona użytkować - mocno interesuje mnie megane II RS lub Clio III RS - tym ostatnim jeździłem i do miasta to istny szatan - Koleś miał jeszcze lpg założone to dodatkowo oszczędne bo to wolnossący motor
skovroon Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Żałujesz kupna BMW bo po 117k musisz wymienić dwumas ? To jest dopiero kpina - wystarczy że ktoś przed Tobą nie umiał jeździć dieslem i gotowe. Nikt Ci na pewno nie mówił że będzie tanio. Zresztą powiedzenie Będziesz Miał Wydatki znikąd tez się nie wzięło
Reggi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Niestety cyny są niemiłosierne ale ja do Audi już nie wróce.
skovroon Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tzn w porównaniu z audi są chyba podobne, no może delikatnie wyższe. Jeśli chodzi o a6 vs e60 to jest ta sama półka cenowa.
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ale ja do Audi już nie wróce. grzeszysz
Binek1.8T Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ale ja do Audi już nie wróce. grzeszysz Jest tylko człowiekiem, każdy popełnia błędy
doradca Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 ogolnie auto super ale czesc typu dwumas powinna wytrzymac wiecej niz 100kkm moim zdaniem - albo kosztowac o wiele mniej czesci juz czekaja w sobotę wstawiam auto - o dziwo od 2 dni aut jezdzi znów poprawnie nie ma żadnych wibracji i szarpania
carrera369 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Może to jednak coś innego ? Części sam zamawiałeś czy Top Service ?
doradca Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 sam sam - zawsze sam czesci kupuje na iparts bo roznice w cenie sa kolosalne - na komplecie dwumasy i sprzegla prawie 1000 zl
soolek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dwumas wytrzyma tyle, ile mu pozwoli użytkownik... taka prawda niestety. U mnie kiedyś, chyba dwumas, wkur... mnie przez jakieś 2 tygodnie. Auto szarpało, trzęsło się itd. Jak się w końcu zacząłem zabierać za wymianę (gdzie i za ile kupić), to ... przestało, a auto przejeździło jeszcze rok (25 tyś) do wymiany sprzęgła podczas której okazało się, że dwumas w bardzo dobrym stanie. Teraz kolejny rok i ... objawów brak. Więc pewnie to nie był dwumas, na co wskazywały wszystkie objawy.
doradca Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Auto po serwisie - wymienione sprzegło i dwumas - teraz jeździ jak marzenie
Reggi Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Jeśli masz N47D20A to radziłbym Ci jak najszybciej go sprzedać
Rekomendowane odpowiedzi