kantek1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) kto mi powie co to jest ??? zaznaczyłem na foto audi a4 b6 1.9 130km sedan skrzynia automat http://www.directupload.net/file/d/4161/ys7nh2k3_jpg.htm Edytowane 4 Listopada 2015 przez kantek1
fatboyA4 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wygląda mi to na przewód łączący kolektor wydechowy z zaworem EGR
sasza Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 rurka egr. Pod nią chłodnica spalin
kantek1 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 czyli co to dokladnie na robic ??? szybciej dogrzewa silnik ???
Lukasz_N Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 rurka egr. Pod nią chłodnica spalin 1.9 TDI tj. AVB,AWX, AVF, montowane w B6 nie mają żadnej chłodnicy spalin.
Bart_poznan Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 późniejsze roczniki miały chłodnice spalin montowaną
sasza Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 rurka egr. Pod nią chłodnica spalin 1.9 TDI tj. AVB,AWX, AVF, montowane w B6 nie mają żadnej chłodnicy spalin. Nie obchodzi mnie co było a co nie było montowane. Widzę na zdjeciu chłodnicę spalin, więc piszę. Jeżeli ty jej nie widzisz, proponuję wybrać się do okulisty.
Lukasz_N Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Kolego nie denerwuj się tak ,bo Ci żyłka pęknie. Wzrok mam w porządku. kantek1 zaznaczył w pierwszym poście, że chodzi o B6 1.9, a ja napisałem, że one nie wychodziły z chłodniczką. Po pierwsze: Czytamy ze zrozumieniem.
sasza Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Kolego nie denerwuj się tak ,bo Ci żyłka pęknie. Wzrok mam w porządku. kantek1 zaznaczył w pierwszym poście, że chodzi o B6 1.9, a ja napisałem, że one nie wychodziły z chłodniczką. Po pierwsze: Czytamy ze zrozumieniem. Nie umiesz nawet zauważyć swojego błędu, wprowadzasz innych w błąd i jeszcze pouczasz innych. Zdjęcie masz na górze a4 b6 avf i co nie ma chłodniczki? Jest! Były chłodniczki w b6 napewno przy automatycznej skrzyni biegów. I nie pisz tu głupot.
zelek2012 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgadzam sie a kolegami, laczy egr z kolektorem ostatnio przeczyszczalem razem z egr
Rekomendowane odpowiedzi