Iverson Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 siema , no to spot 4 stycznia pod kauflandem
przemoz1tbg Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 4 stycznia ok ja i moja "perła" bedziemy napewno odrazu bryknę na zakupy tylko o której????godz??? :a4fan:
FAFAL Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 tylko o której????godz??? Wszystko jest w pierwszym poście
Iverson Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Panowie Wszystkiego Dobrego w nadchodzącym 2009' , dużo ps'ów i Nm pod maską i owocnych modów
Krzy0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzieki i wzajemnie wszystkiedo dobrego wszystkim Zycze
Gość ZeeBee Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam all ja również piszę się na spota 4.01.2009r. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009
FAFAL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Moi drodzy :> Każdy już chyba zauważył, że forumowicze z różnych regionów Polski mają loga z "reklamą" swojego miasta i informacjami o spotach. Może i my sobie coś takiego wyrzezamy? Chociaż by tylko po to, aby umieścić sobie w podpisie - zawsze to jakieś info Więc osoby z jakimiś umiejętnościami w programach graficznych mogłyby coś o tym pomyśleć ja niestety takich nie posiadam [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 23:21_________________________________________________Ale tu nuda... przerwa jakaś czy co...? Nic się nie dzieje Albo poprawiny sylwestra :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fafał , pomysł ok. , ja niestety też takich zdolności nie posiadam, ale może uda mi się nakłonić, pewnego osobnika do wyrezania tego. poprawiny miałem jeszcze lepsze niż sylwester hyhyy
kamilo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fafał dobry pomysł, kiedyś coś tam grzebałem w photoshopie, moze mogłbym coś zrobić w wolnym czasie. Jak cos wykombinuje pokaze tutaj.
FAFAL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 kamilo90 no to staraj się staraj Ive śnieżek pada, opanowałeś już któryś parking? Ja chyba zaraz jadę pojeździć
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pany może wieczorkiem jakiś parking ogarniemy...śnieżek pada hyhy , z Fafałem cos zmotamy na mieście , można by polatać, mój kom. jak by ktos chciał dołączyć 503 523 047
FAFAL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tomek bierz furę z podpisu, dobrze by bączki kręcił nawet śniegu by nie trzeba było :>
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 pomarzyć zawsze można , to nic nie kosztuje : http://www.youtube.com/watch?v=tT7QfLygWjU&feature=related
kamilo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Takie coś mi wyszło, coś zmienić/poprawić ? Można by walnąć w podpis i dać jako odnośnik do naszego tematu.
FAFAL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 kamilo90 jest ok, ale może wymyślisz jeszcze jakieś inne wzory? Np w tle fotka miasta albo coś w tym stylu? Zdjęcia można wziąć z naszej klasy tam jest profil TBG. Zobacz sobie jakie mają propozycje loga w Poznaniu. Może w ten sposób jeszcze coś fajnego wykombinujesz Liczymy na Ciebie :naughty:
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Fafał dawaj foty z upalania... Kamilo , wszystko idzie w dobrym kierunku
daffy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam dzięki za zaproszenie postaram się wpaść Czy będzie może ktoś z VAG'iem?
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam dzięki za zaproszenie postaram się wpaść Czy będzie może ktoś z VAG'iem? tak , a co trzeba??
Rekomendowane odpowiedzi