Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja muszę się w wawie na spota udać bo siędzę tu już z miesiąc i jeszcze nie byłem ale 1 marca będziesz z chłopakami mam nadzieję No jasne, że tak i to się nazywa prawidłowe myślenie
FAFAL Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 madas26 zorganizuj się w końcu i przyjedź do nas. Hehe jak byś się tak pojawił to zaskoczyłbyś wszystkich chyba
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 madas26 zorganizuj się w końcu i przyjedź do nas. Hehe jak byś się tak pojawił to zaskoczyłbyś wszystkich chyba gdybym był kawalerem to na bank wpadłbym do "Was .... atak muszę czekać na pogodę i decyzję żonki
FAFAL Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 madas26 zorganizuj się w końcu i przyjedź do nas. Hehe jak byś się tak pojawił to zaskoczyłbyś wszystkich chyba gdybym był kawalerem to na bank wpadłbym do "Was .... atak muszę czekać na pogodę i decyzję żonki :> :> :> Hmmm chyba się trzeba zastanowić zanim sie ożenię
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 żona to fajna sprawa ...ja jestem bardzo zadowolony póki co
FAFAL Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 żona to fajna sprawa ...ja jestem bardzo zadowolony póki co Jak wszystkiego są plusy i minusy
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 żona to fajna sprawa ...ja jestem bardzo zadowolony póki co Jak wszystkiego są plusy i minusy dokładnie tak jak mówisz
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja Was Panowie niedługo odwiedzę w zastępstwie Madasa. Moi rodzice mieszkają w sumie niedaleko od WAS, bo ok100km wieć jak bede w domu to postaram się wpaść
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja Was Panowie niedługo odwiedzę w zastępstwie Madasa. Moi rodzice mieszkają w sumie niedaleko od WAS, bo ok100km wieć jak bede w domu to postaram się wpaść nie no Kuredu ...szacunek
FAFAL Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja Was Panowie niedługo odwiedzę w zastępstwie Madasa. Moi rodzice mieszkają w sumie niedaleko od WAS, bo ok100km wieć jak bede w domu to postaram się wpaść To gitara :> No proszę jak się Poznań u nas udziela Pozdr dla Was i wielki szacunek tak trzymać chłopaki
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ciągnie chłopaków do TBG pewnie że ciągnie ...jak fajna wiara to czemu nie
Młodzik Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 ja Was Panowie niedługo odwiedzę w zastępstwie Madasa. Moi rodzice mieszkają w sumie niedaleko od WAS, bo ok100km wieć jak bede w domu to postaram się wpaść to weź nas ze sobą
FAFAL Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Chyba bedzie trzeba liste zrobić bo tyle chętnych hehe :> i nie wiadomo czy miejsc na parkingu wystarczy
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Chyba bedzie trzeba liste zrobić bo tyle chętnych hehe :> i nie wiadomo czy miejsc na parkingu wystarczy a noclegi się też znajdą
FAFAL Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Znajdą się znajdą. W końcu gości trzeba jakoś przyjąć
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Znajdą się znajdą. W końcu gości trzeba jakoś przyjąć o i to mi się podoba
FAFAL Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Chyba wy zrobilibyście podobnie hehe. kto wie może jak się zrobi cieplej coś się pomyśli. Chętnie zobacze Poznań. Ale to się zobaczy jak będzie może z Ive coś się zaplanuje
Rekomendowane odpowiedzi