GM Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja wyruszam w swiat na nowym kole jak juz sniegow nie bedzie i sol w miare zniknie; :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:15_________________________________________________tak jest chyba najrozsądniej można wcześniej ale czy warto :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________ Marcin to od kiedy sie lansujemy na nopwym felunku :kox: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________Ja na razie cieszę nimi, ale w garażu a nie na
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 heheh to tak jak ja... moje od jutra beda w ogrzewanym pokoju razem ze dzerzaczkiem Esczworkowym:D i czekaja na ciepla wiosne:D
GM Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 eee to widze że na kopiato = ostro u Ciebie ze zmianami , gratulacje cały czas obserwuj Twoje metamorfozę
rafalekx Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 a co do lamp to tak jak pisałem pewnie kwestia czasu (troszeczkę wstrzymuje mnie fakt że mam lampy zintegrowane z halogenami, po wymianie zostanę bez halogenów ;( ) eee tam halogeny :> Ja też miałem lampki Boscha, ale te halogeny to mi praktycznie nie były potrzebne Chociaż teraz zastanawiam się nad halo w zderzak, ale tylko dlatego że mam wolne kabelki i włącznik na konsoli, pasowałoby go uruchomić niestety na to trzeba troszkę kasy... topor szkoda że nie masz sprysków w swoim polifcie, bo wtedy byłbym zainteresowany
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no poczatkowo chcialem zmienic swoj zderzak poliftowy na zderzak ze spryskami, ale ze projekt ma zakladac zew i wew pakiet S4 to odpuscilem. Jest zas maly kruczek. Zderzak poliftowy USA mial spryski jak S4-owy (takie wystajace) a to kosztuje w aso 30zl sztuka. sorry za OT
konradzed Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bardzo ładne , a do tego , więc czego chcieć więcej? Nowe koła zrobią robotę. Pozdrawiam!
Skyliner89 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Jeszcze zespolone lampy po II liftingu i będzie . Z tą anteną na bagażniku wygląda jak samochodzik na sterowanie .
grzes1150 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Widziałem to Audi w niedzielne popołudnie na mieście - jakiś wariat na światłech wysiadł z aparatem i zrobił mi zdjęcie GM teraz tylko lampki poliftowe i bryka kozak będzie
GM Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Widziałem to Audi w niedzielne popołudnie na mieście - jakiś wariat na światłech wysiadł z aparatem i zrobił mi zdjęcie
Dibo Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Widziałem to Audi w niedzielne popołudnie na mieście - jakiś wariat na światłech wysiadł z aparatem i zrobił mi zdjęcie Skąd ja to znam Chyba gdzieś tam byłem w okolicy
Arturo86r Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autko kozak silnik taki sam jak u mnie :> z zewnątrz tez wyglada jak moja Gdzie kupiles dekielki na te zimowe fele??Bo mam ori 16" i wchodza takie same a na allegro ich spotkac nie moge albo tez zle szukam
GM Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autko kozak dzięki Gdzie kupiles dekielki na te zimowe fele??Bo mam ori 16" i wchodza takie same a na allegro ich spotkac nie moge albo tez zle szukam upolowałem je na allegro, jest tego sporo, tylko kwestja odpowiedniej średnicy Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Marcinku a kiedy fotki z sesji wiosennej autka :gwizdanie:
GM Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Marcinku a kiedy fotki z sesji wiosennej autka :gwizdanie: rozmawiałem juz z Sławkiem, podłączę się pod Waszą nocną ( podobno takowa ma być )
davidoati Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Gratuluje pięknej CCCO Moja jest bliźniaczo podobno Aktualnie na takiej samej feldze stoi i trzeba przyznać że efekt jest Małe pytanko odnośnie sreberka wokół gałki zmiany biegów, jak o się prezentuje na żywo, i wygląda po jakimś czasie ?? Z allegro?
GM Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 GM założyłeś już lampiony ? - brak czasu ;(
Rekomendowane odpowiedzi