Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Individual avant vol. III B7 USA by jozek726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b7 to taki czerwony, przerośnięty, prosiak z wielki ryjem :kox:

Niebieska b6 była ładniejsza, szkoda że ją sprzedałeś kawał ładnej wyrezanej fury i do tego był to diesel :ON: ale to Tobie ma się podobać :naughty:

Opublikowano (edytowane)

W sumie to tylko nazwę mają wspólne te silniki; ). To ze diesel to chyba jeden z powodów do zmiany :D na coś konkretnego.

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano

No Panie PIĘKNA i taka czerwona.

Opublikowano
Ps. U mnie lopatkami bieg moge zmienic nawet jak jestem na d
tylko jak nie bede sie bawil zmiana biegow dalej po jakims czasie sam przechodzi w tryb d

Otóż to. U mnie nie można tego zakodować i obawiam się, że blokuje to sterownik skrzyni. ; \

zmartwił mnie tylko ogromny apetyt na olej i zaniedbana mechanika :kwasny:

To akurat jest do ogarnięcia, tym bardziej, że wiadomo od dawna jakie są bolączki tych silników i jeśli zadbasz raz a porządnie to odpłaci się przyjemnymi doznaniami. ; )

Tylko felg czarnych nie wkładaj, chyba, że jakieś szerokie minimum 9.5 :decayed:

O to to. Ma być shadow to i rolki w grafit bądź czerń. : )

Opublikowano (edytowane)

cieknącą pompką vacum a w b8 golas za tą kasę to padło jakich mało brak quattro i olejożerne 2.0tsi i 1.8tsi

to czym sie roznia te silniki b7 i b8?

sorry za wtracenie Jozek :)

auto oczywiscie super;D marzylo mi sie czerwone b7, jeszcze w takim wypasie ;) pozdrawiam:)

Różnią się sporo , w B8 te silniki spalają więcej oleju niż paliwa ( np. 1 litr na 1000 km ) . Trzeba zrobić konkretny remont tzw STAGE II.

Tu masz więcej, poczytaj :wink:

W b7 nie ma takiego problemu :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/281311-panika-olejowa-bierze-olej-20-tfsi/page-1

To w b8 spiesprzyli cos z tymi silnikami i wiecej biorą? jak to sie ma np do Skody ? tam tez sa felerne 2.0tsi ?

http://magazynauto.interia.pl/porady/news-olejowy-problem-silnikow-1-8-i-2-0-tsi,nId,1864800

troszke poczytalem :) czyli po 2007r przekombinowali w tym silniku :) chociaz jakby przeróbka tłoków i wymiana pierścieni rzeczywiscie pomogla to tragedii nie ma :)

Edytowane przez jhimo
Opublikowano

MJoyxEA.jpg

KXzXDRG.jpg

Wpadły nowe listwy S4 na razie taki kolor, docelowo pójdą w czerwony :)

Opublikowano

Zostawiłbym takie, fajnie się odcinają i jest ciekawy akcent na tle całości.

Opublikowano

a mnie sie listwy takie jak teraz podobają ;) pasuja do reszty ;)

Opublikowano

ładne autko :) Co to za felga ? :naughty:

Opublikowano

felga oryginał Audi DTM ;) aktualnie zimówka :D

Opublikowano (edytowane)

Józek zrobisz jak uważasz ale czarne listwy idealnie pasują do reszty, jeszcze dokładka od cupry pod zderzak i będzie a`la pakiet competition jak w b8;)

Edit: lusterka też na czarno ;)

Edytowane przez C4NC3R
Opublikowano

Zostawiłbym takie, fajnie się odcinają i jest ciekawy akcent na tle całości.

+1

masz wszystkie dodatki w czerni ja bym też zostawił tak jak jest +lampy na czarno :)

Opublikowano (edytowane)

Przód ci wyżej stoi od tyłu(wina quattro) też tak miałem ale ostatnio wsadziłem te talerzyki z B5 i siadło 1-1,5 cm i wyglada zdecydowanie lepiej, polecam nr 8D0412103B.

92183_x800.jpg

972062_04cpc9.jpg

Edytowane przez Maniusiek28
Opublikowano

Wina quattro i pełnego zbiornik paliwa :) jest w planie gwint także tego :kox:

Opublikowano

Jest idealna teraz.

Może tylko stołki :-)

Opublikowano

Ps. U mnie lopatkami bieg moge zmienic nawet jak jestem na d
tylko jak nie bede sie bawil zmiana biegow dalej po jakims czasie sam przechodzi w tryb d

Otóż to. U mnie nie można tego zakodować i obawiam się, że blokuje to sterownik skrzyni. ; \

tylko ze ja mam 3.2 ale to chyba nie robi duzego znaczenia

Opublikowano

Jest idealna teraz.

Może tylko stołki :-)

Oj tak ;) jest plan na recaro za jakiś czas ale to odległe plany na razie [emoji6]
Opublikowano
jest w planie gwint także tego :kox:

AP czy co lepszego? ; )

Opublikowano

Jak juz będę kupował to coś z wyższej półki ;)

Opublikowano (edytowane)

Co tu dużo pisać ......fura na dzień dobry jest już fajna, co będzie dalej, to chyba każdy, kto Ciebie zna dobrze wie. Życzę owocnego modzenia, jak w B6......no i grzanej kiery, bo u mnie jest miodzio.....jeszcze raz dzięki :hi:

Edytowane przez grzes283
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...