andr3i Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) witam moja druga niunia przymiarki byly juz od poczatku roku ale zawsze cos innego wypadalo.... az do wczoraj poszukawania byly dosc spore ale wkoncu cos sie udalo wychaczyc znaleziona pod londynem wybor motoru byl oczywiscie 3.0 TDI quattro i nie chcialem nic innego wyposazenie dosc ciekawe ale napewno cos sie jeszcze dolozy wiec to tylko kwestia czasu jak i w A4 zdjecia moze nie najlepsze ale lustro cos szwankuje wiec robione srajphonem Kolor IBIS WHITE silnik CCWA Rocznik 2010 z wyposazenia: SLINE zew i wew( nie moglobyc inaczej) AUDI drive select czujniki parkowania przod i tyl aktywny tempomat szyberdach kiera 3 ramienna radio niestety nie DAB navi & SDS bluetooth & tel w lokciu naglosnienie B&O stolki w elektryce, niestety bez pamieci el. skladane lustra czujnik deszczu bixenon z DRL+ tyl ledy audi hold assist grzanie stolkow przod i tyl klima 3 strefowa ??z tylu lipna regulacja 2x czytnik kart pamieci w schowku podlaczenie iphona siedzenia w pelnej skorze kola 19" niestety nie ori ale napewno bedzie zmiana rowniez na 19 rotory lub 20 w planach na pierwszy rzuc doprowadzic lakier do jakiegos lepszego stanu potenciometr do tylnego lew siedziska wycignac z tunelu bo zostal wcisniety a na zime grzanie sie przyda pozniej bedzie w okolicach lata wydech, cooler + program+ ew cos jeszcze napewno chcialbym tez dorzuc kamere cofania oraz side asist z lustrami od esy Edytowane 16 Lipca 2016 przez andr3i
Pavetti Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Szaleję na punkcie A5 ale w coupe. Kolor biały + czarne buciory, innego rozwiązania nie ma dla mnie Powodzenia i bezawaryjności.
jedrekx Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 przedliftowy Sportback niekoniecznie mi sie podobał, zdecydowanie bardziej Coupe.. za to w polifcie na odwrót -> bardziej Sportback. ale wiadomo, wszystko kwestia gustu silnik bardzo fajny, wypas konkretny tylko to koło do zmiany, rotor jak wymyśliłeś będzie super pozostaje jedynie życzyć bezawaryjności!
andr3i Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Kolo koniecznie inne Ciezko dorwac w uk wszystko co by sie chcialo w 1 aucie ogolnie ale ten szyber i radar chyba mnie przekonaly Ogladalem czarna tez na 20 z kolami w stylu rs4 b7, kosa byla ale nie chcieli mojej fiesty w rozliczeniu wiec nie bylo sensu,
tomekhxc Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 bardzo fajna pogratulowac wypas no i silnik super
Zemis Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autko marzenie, tylko kiera nie z tej strony Ale sportback A5 jak najbardziej do mnie przemawia:) Gratki zakupu i powodzenia w realizacji modyfikacji i przebytych km:)
Kamyk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 nie chcieli mojej fiesty w rozliczeniu niezła przesiadka w takim razie fajny wypas, aktywny tempomat i szyber, no nie powiem, zazdraszczam gratulować i szerokości
andr3i Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 kiera jak najbardziej z odpowiedniej strony dla mnie nie dla was cos tam napewno sie pomodzi ale zaczynamy tym razem od mocy nie odwrotnie przesiadka z tej fiesty jest raczej dla mojej pani anizeli dla mnie bo ja na codzien jezdzilem swoja a4 ale nie pwoiem ze podroz fiesta do londynu (800 km) nie byla zbytnio komfortowa ten tempomat to naprawde super sprawa a szyber no wiadomo ze tez cieszy oko poki co to ciesze sie z kazdej przejazdzki i nawet nie chce m isie juz a4 jezdzic i recznie biegow zmieniac
konrad_A4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) przesiadka z tej fiesty jest raczej dla mojej pani anizeli dla mnie bo ja na codzien jezdzilem swoja a4 ale nie pwoiem ze podroz fiesta do londynu (800 km) nie byla zbytnio komfortowa No to teraz pytanie, czym Aga będzie teraz latała ? Edytowane 6 Grudnia 2015 przez konrad_A4
konrad_A4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 no jak to czym A4 keyless bedzie rezany ?
andr3i Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 nie wiem jakie koszta w sumie ale to napewno jest na mojej "WISH LIST"
konrad_A4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 nie wiem jakie koszta w sumie ale to napewno jest na mojej "WISH LIST" No i musowo "Dewasto"
barrowiec1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie świruj, że nie kręci Cię zmiana biegów, tylko automat jak u mojego starego :-D
andr3i Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 jak mam byc szczery to wole automat
Rekomendowane odpowiedzi