kubaja11 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, Panowie jest ktoś z Was kto posiada pełny przelot z kwasówki w tym silniku ? Na wiosnę chciałbym zmienić u siebie wydech i zastanawiam się głęboko nad wydechem przelotowym.
Qń1 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Uderzaj do arek_cccp Ja póki co mam tylko downpipe, ale na wiosnę też planuje zrobić cały wydech możemy się zgadać i negocjować lepszą cenę w GT-Performance;)
davidlive Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 To ja bym sie podłączył do was ale pod inne średnice, i ja chce dać w sumie 5 tłumików, 2 końcowe już mam, potrzebował bym dac jeden jak największy koło skrzyni, i dwa środkowe
Qń1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 To ja bym sie podłączył do was ale pod inne średnice, i ja chce dać w sumie 5 tłumików, 2 końcowe już mam, potrzebował bym dac jeden jak największy koło skrzyni, i dwa środkowe Ja robię tylko na dwóch końcowych, zastanawiam się jeszcze nad końcówkami czy iść w podwójne czy zostać przy pojedynczych...
davidlive Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 To rób jak uważasz, ja wole mieć ciszę w aucie.
arek_cccp Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Ja mam przelot u siebie Grzesiek z GTPerformance słynie z robienia cichych przelotowych układów także polecam. W środku jest przy spokojnej jeździe jak na serii przy bucie w okolicach 3tyś jest najgłośniej powyżej jest też cichutko a na zewnątrz dźwięk bajka, rasowy i każdy się ogląda hehe. Muszę nagrać coś w lepszej jakości bo ten filmik, który mam to w ogóle nie oddaje tego co jest w rzeczywistości. co do końcówek ja bym dał pojedyńcze jakieś większe a kształt to kwestia gustu. Podwójne to mi się kojarzą z jakimiś bmw m albo skami i szczerze nie wyglądają jakoś dobrze . btw jesteś z małopolski to możesz podbić posłuchasz jak to brzmi w środku jak i na zewnątrz . Edytowane 4 Grudnia 2015 przez arek_cccp
Hołowczyc20 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 To ja też się dołączę do wydechu jakbyście robili na wiosnę
Lorence Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 jakie tłumiki polecacie ?? obecnie mam serie z wywalonym katem na 3 tłumikach. Mam wrażenie że te tłumiki już dawno nie spełniają swojej funkcji.
arek_cccp Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nagram coś najwcześniej dopiero pewnie w nowym roku początek lub może na święta się uda odebrać padlinę, bo auto jest u gregora10 na grube mody i trzeba cierpliwie czekać..
Marcin850527 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nagram coś najwcześniej dopiero pewnie w nowym roku początek lub może na święta się uda odebrać padlinę, bo auto jest u gregora10 na grube mody i trzeba cierpliwie czekać.. A to twoją fure ogladałem Będzie szatan z tego co Grzesiek mówił
kubaja11 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 arek_cccp myślę że to dobry pomysł by posłuchać Twojego autka na żywo Widzę że zainteresowanie przelotem duże
arek_cccp Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie widzę problemu, wal na pw jak coś. Dla zainteresowanych, tak gada przelot 2.75'' robiony w GTP
Rafcik07 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 witam Chciałbym polepszyć delikatnie dźwięk w swoim a4 b7 2.0 tfsi. Wydech mam seryjny. Teraz pytanie: Co zrobić, żeby samochód delikatnie mruczał, a przy tym nie było za głośno w samochodzie. Nie chodzi mi tu o dźwięk rodem z szybkich i wściekłych. Downpipe czy może przelot? Powiedzmy, że dźwięk podobny do tego:
Rekomendowane odpowiedzi