baseon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Całkiem zgrabnie. Będe mieć na dniach zamiennik z tfb tuning. Troche rozmawiałem ze sprzedajacym i podobno towar pierwsza klasa. Odpowiednik ori z wygladu. Otrzymałem pare zdjeć niby z montażu klienta- przyjdzie ocenie sam. Od razu zastrzegłem że byle czego ani niechnie wysyła inaczej będe zwracać
slimok Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 kolego bobek_audi , gdzie kupiłes ta lotke , pokaz foto z gory sorki zapominałem o tym dziś może wrzucę bo nie mam ich na kompie ;p siemka jak kolega bobek dodał by jakies fotki z bliska oraz z góry było by fajnie super sie to prezetuje na twojej b6 jakie koszta za lotke ? nie wiem gdzie była kupiona bo już była na audi. Ale gość mi mówił że to zamiennik ;p w słońcu patrząc z boku auta widać na niej takie pofalowania ale trzeba się dobrze przyjrzeć nie rzuca się bardzo to w oczy ;p obiecane fotki ;p sory ale ta lotka jest bardzo kiepska, za krótka i za wysoka. Auto by lepiej wyglądało jakby jej nie było.
bobek_audi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 kolego bobek_audi , gdzie kupiłes ta lotke , pokaz foto z gory sorki zapominałem o tym dziś może wrzucę bo nie mam ich na kompie ;p siemka jak kolega bobek dodał by jakies fotki z bliska oraz z góry było by fajnie super sie to prezetuje na twojej b6 jakie koszta za lotke ? nie wiem gdzie była kupiona bo już była na audi. Ale gość mi mówił że to zamiennik ;p w słońcu patrząc z boku auta widać na niej takie pofalowania ale trzeba się dobrze przyjrzeć nie rzuca się bardzo to w oczy ;p obiecane fotki ;p sory ale ta lotka jest bardzo kiepska, za krótka i za wysoka. Auto by lepiej wyglądało jakby jej nie było. i co mam ją ściągnąć bo Ci się nie podoba ?xD
slimok Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 i co mam ją ściągnąć bo Ci się nie podoba ?xD :facepalm:
bobek_audi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 i co mam ją ściągnąć bo Ci się nie podoba ?xD :facepalm: Całkiem zgrabnie. Będe mieć na dniach zamiennik z tfb tuning. Troche rozmawiałem ze sprzedajacym i podobno towar pierwsza klasa. Odpowiednik ori z wygladu. Otrzymałem pare zdjeć niby z montażu klienta- przyjdzie ocenie sam. Od razu zastrzegłem że byle czego ani niechnie wysyła inaczej będe zwracać Idealnie na pewno nie będzie leżeć na aucie ;p ale dodaj foty jak założysz i przygotuj się od razu na krytykę znawców ;D
slimok Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 przygotuj się od razu na krytykę znawców Nie wiem czy zauważyłeś ale to jest forum. Miej tą świadomość że ludzie tutaj dyskutują i wyrażają swoje opinie na różne tematy. Ja wyraziłem swoją i nie musisz się z tym zgadzać. Widzę że bojowo jesteś nastawiony więc nie będę dalej w tym temacie się udzielał.
radio22 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 kolego bobek_audi , gdzie kupiłes ta lotke , pokaz foto z gory sorki zapominałem o tym dziś może wrzucę bo nie mam ich na kompie ;p siemka jak kolega bobek dodał by jakies fotki z bliska oraz z góry było by fajnie super sie to prezetuje na twojej b6 jakie koszta za lotke ? nie wiem gdzie była kupiona bo już była na audi. Ale gość mi mówił że to zamiennik ;p w słońcu patrząc z boku auta widać na niej takie pofalowania ale trzeba się dobrze przyjrzeć nie rzuca się bardzo to w oczy ;p obiecane fotki ;p Co ta lotka tak dziwnie odstaje od klapy ? Nie za ciekawie to wygląda
baseon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Idealnie leży tylko ori. Jedną lotkę mam "byle jaką" na pewno zmienię ją. Teraz przetestuje zamiennik. Jak nie zda egzaminu to ląduje ori. Forum to Pany jest do tego aby innym przecierać szlaki i nie powielać błędów. I nie ma się co obrażać że komuś się nie podoba... itp.
bobek_audi Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 nie każdy ma czas i pieniądze na to aby pakować wszystko w auto jest niech będzie nie jestem aż takim pedancikiem że musi być wszystko co do milimetra . Odstaje z jednej strony no i trudno mi to w niczym nie przeszkadza
baseon Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 nie każdy ma czas i pieniądze na to aby pakować wszystko w auto jest niech będzie nie jestem aż takim pedancikiem że musi być wszystko co do milimetra . Odstaje z jednej strony no i trudno mi to w niczym nie przeszkadza
elmo814 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 baseon, wrzuc foty na such na aucie jk bedziesz miale zamiennik , zdania zawsze beda podzielone , lepiej miec lotke nie dokłądnie spasaowana niz ALT, I tu sie nasuwaja słowa basona, nie powielajcie błedow pozdro , czekamy na kolejny zamiennik
slimok Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) lepiej miec lotke nie dokłądnie spasaowana niz ALT Brawo Ty !!! Musisz być dumny z tego co napisałeś. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez slimok
radio22 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 lepiej miec lotke nie dokłądnie spasaowana niz ALT Brawo Ty !!! Musisz być dumny z tego co napisałeś. +1
pyra111 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zamawiał ktoś od tego kolesia? http://olx.pl/oferta/spoiler-audi-a4-b6-s-line-sedan-kombi-avant-z-abs-u-rs4-tyl-CID5-IDdd6PR.html#34760f3748 Do avant wygląda zgrabnie i ładnie ciekawe jak leży osobiscie planuje ją zakupić 120zł z wysyłką to jest nic bo oryginał 500zł
3r4 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zamawiał ktoś od tego kolesia? http://olx.pl/oferta/spoiler-audi-a4-b6-s-line-sedan-kombi-avant-z-abs-u-rs4-tyl-CID5-IDdd6PR.html#34760f3748 Do avant wygląda zgrabnie i ładnie ciekawe jak leży osobiscie planuje ją zakupić 120zł z wysyłką to jest nic bo oryginał 500zł fotka pewnie ori lotki w aukcji więc nie ma się co napalać... z zamienników to tylko pewnie listwy drzwi są godne uwagi, ale też trzeba je profi założyć
boguc Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cena nie duza,jeśli kupisz, daj znać jak leży ;-)
dawid93 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 koledzy, mozecie mi powiedziec czy jest jakas roznica miedzy lotka a4 b6 a b7 ??
dawid93 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 co w takim razie trzeba rezac przy b7 ?
greg2505 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 w b7 stop jest zaokrąglony,w b6 prostokątny ,trzeba w lotce zeszlifować zaokrąglenia i pasuje do b6,można założyć bez szlifowania ,ale jak nawali stop ,trzeba zrywać lotkę żeby go zdemontować
Rekomendowane odpowiedzi