wiury Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam wszystkich. Przetarł mi się fotel kierowcy w znanym wszystkim miejscu tzn z prawej strony. Mam małe pytanko. Kiedyś spotkałem się w innej marki samochodzie że za oparciem foteli przednich pod tą plastikową osłonabyły ukryte skrawki oryginalnego materiału. Czy ktoś wie czy w Audi też to preferują czy czy chowają jakieś skrawki pod tapicerka i w którym miejscu?
loco87 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 w audi pod ta osłoną nie ma materiału.
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 to ja zadam inne pytanie, jak najlepiej to naprawić, domyślam się że pewnie u tapicera, ale jak dobrać ten sam kolor materiału no i wzorek...? jak Wy to naprawiacie!?
Szuszu Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 też mam ten problemik wiec podpinam sie do pytania i czekam na jakieś inf.
loco87 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Tapicer powinien dobrac materiał. Możesz tez pokusić sie o boczki w skórze (tanio to wychodzi)
T-żółw Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 w poprzednim A4 miałem popruty fotel kierowcy, nie zdażyłem naprawić bo sprzedałem auto ale tapicer powiedział, że mi dobierze materiał z podłokietnika tylnej kanapy, bo też nie mogłem takiego samego wzoru nigdzie znależć
Rekomendowane odpowiedzi