ollevis Opublikowano Piątek o 09:41 Opublikowano Piątek o 09:41 (edytowane) 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Czujnik masz fabrycznie w aucie czy doposażone? Tak czujniki są fabryczne. Edytowane Piątek o 09:42 przez ollevis
ollevis Opublikowano Piątek o 10:08 Opublikowano Piątek o 10:08 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Robiłeś coś przy instalacji ? Nie, nic nie było robione, nic nie okręcałem nie zmieniałem itd.
Muskel1 Opublikowano Piątek o 10:12 Opublikowano Piątek o 10:12 Brakuje zasilania w sterowniku komfortu. Sprawdź bezpieczniki.
ollevis Opublikowano Piątek o 10:32 Opublikowano Piątek o 10:32 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Brakuje zasilania w sterowniku komfortu. Sprawdź bezpieczniki. Bardzo dziękuję za sugestie. sprawdzę który odpowiada za moduł oraz dam znać co wyszło. Faktycznie jakiś czas temu wyskakiwał błąd spalonych żarówek i zanim je wymienić sprawdzałem bezpieczniki, może gdzieś któryś zaczepiłem.
ollevis Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W dniu 4.07.2025 o 12:32, ollevis napisał(a): Bardzo dziękuję za sugestie. sprawdzę który odpowiada za moduł oraz dam znać co wyszło. Faktycznie jakiś czas temu wyskakiwał błąd spalonych żarówek i zanim je wymienić sprawdzałem bezpieczniki, może gdzieś któryś zaczepiłem. Witam! Czy mogę prosić o pomoc w zlokalizowaniu bezpiecznika sterownika komfortu?
ollevis Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 18 minut temu, ollevis napisał(a): Witam! Czy mogę prosić o pomoc w zlokalizowaniu bezpiecznika sterownika komfortu? czy to jest ten? Panel ST4 , czarny, bezpiecznik nr: 2 Interfejs diagnostyczny magistrali danych -J533-, Jednostka sterująca zasilaniem pokładowym -J519-, (T73a/7) Zasilanie: układ wspomagania parkowania (Park Distance Control – PDC)
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 28 minut temu, ollevis napisał(a): czy to jest ten? Panel ST4 , czarny, bezpiecznik nr: 2 Interfejs diagnostyczny magistrali danych -J533-, Jednostka sterująca zasilaniem pokładowym -J519-, (T73a/7) Zasilanie: układ wspomagania parkowania (Park Distance Control – PDC) Nie, sterownik J533 to sterownik Gateway. Są 3 bezpieczniki odpowiedzialne za sterownik komfortu. Dwa są w panelu ST1, bezpiecznik SF11 i SF9, a trzeci jest w panelu ST3, a dokładniej mówiąc, u dołu panelu ST3 wsadzony pionowo, a nie poprzecznie. Jest to bezpiecznik SF14.
ollevis Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 24 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nie, sterownik J533 to sterownik Gateway. Są 3 bezpieczniki odpowiedzialne za sterownik komfortu. Dwa są w panelu ST1, bezpiecznik SF11 i SF9, a trzeci jest w panelu ST3, a dokładniej mówiąc, u dołu panelu ST3 wsadzony pionowo, a nie poprzecznie. Jest to bezpiecznik SF14. Wymieniłem wszystkie 3 bezpieczniki na nowe, wizualizacji dalej brak.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wyksuj wszystkie błędy, przejedź się kawałek, wykonaj nowy świeży auto-scan i go wrzuć.
ollevis Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wyksuj wszystkie błędy, przejedź się kawałek, wykonaj nowy świeży auto-scan i go wrzuć. Błędy skasowałem, pod kasacji dalej występują załączone. Przejadę się i zrobię nowy auto scan.
ollevis Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, ollevis napisał(a): Błędy skasowałem, pod kasacji dalej występują załączone. Przejadę się i zrobię nowy auto scan. Wrzucam nowy auto scan. Log2.txt
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Przywróć wszystkie kodowania do stanu pierwotnego ( zanim zacząłeś zmieniać kodowania).
Rekomendowane odpowiedzi