Muskel1 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 1 minutę temu, duzy616 napisał(a): Zastanawia mnie jeżeli były by czujniki do wymiany to dlaczego przeszedł kalibrację lewy reflektor. Jeżeli czujniki są tylko dwa (przód, tył) Zostaw te czujniki w spokoju, one są dobre. ASO opowiedziało Ci bajkę i tyle.
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 5 minut temu, duzy616 napisał(a): Serwis Czy zaświeciło wiązkę LED w lampie? Edytowane 14 Lutego przez Muskel1
duzy616 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Tak wiązkę Led świeciło w obu lampach. Widać było na ścianie jak lampy (diody) pracowały. Ale procedura jakby nie chciała się zakończyć. Błąd jest tylko w prawej lampie.
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Gdzieś coś musiałeś nie tak kliknąć. Nie sprawdzę u siebie, bo nie mam urządzenia do ustawienia świateł i nie chcę sobie skasować kalibracji matrixów.
duzy616 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Wszedłem w kalibrację reflektora matrycowego. Wybrałem tryb serwisowy wpisałem 3 i Idź Uruchomiono. Czy powinienem czekać na napis Zakończono ? To wszystko trwało min 30 minut i nacisnąłem Stop Tam nie ma za dużo do wyboru. Nie ma miejsca (okienka) gdzie wpisać np. wartości dla Lewego i prawego reflektora. Zanim pojadę do Serwisu muszę Kogoś podłączyć Odisa.
duzy616 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Nie Może to być problemem. Edytowane 14 Lutego przez duzy616
duzy616 Opublikowano Piątek o 21:27 Opublikowano Piątek o 21:27 Mogę mieć dostęp do oryginalnego ale hex-can
Muskel1 Opublikowano Piątek o 21:28 Opublikowano Piątek o 21:28 HEX-CAN jest do tej platformy za stary. Tutaj potrzeba HEX-V2 albo HEX-NET2 1
Rekomendowane odpowiedzi