Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Simply Clean Wagon 3.0 TDI V6 Quattro by FroS-t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

masz coś krzywo ten wydech :P

Już tam zaglądałem i muszę jedna gumę wymienić :gicior:

Witajcie,

Auto Frost'a piękne jedynie te końcówki wydechu takie smutne faje.....

Pozdrawiam!

d*pa oczywiście dostanie inne końcówki, prawdopodobnie już w przyszłym miesiącu, chciałem z S4 cały tył początkowo ale za dużo tego i zostanie tak jak jest, tylko kominy dojdą inne, prawdopodobnie standardowo Ultery ale jeszcze zobaczymy :wink:

Edytowane przez FroS-t
Opublikowano

jak tam idzie robota z heblami Leszku :D , mam nadzieje że następny spot będzie można już je zobaczyć ;) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jeszcze trochę to potrwa, myślę że Sierpień może się uda, bo finansów brak, muszę złotówki odłożyć..... no i jeszcze nie wróciły z malowania :)

Opublikowano

Kurde, że ja tu wcześniej nie zaglądałem. :o
Cóż tu dużo mówic - auto chyba w najlepszym pakiecie, jaki by się tylko chciało na start - czarne, ciemne obwódki, relingi, podsufitki i cała reszta !! :thumbup1::dancing: Pozazdrościc fury można :jerk:

Opublikowano (edytowane)

Wrzucacie tyle fotek to i ja coś dodam heh, jak na razie czekam jeszcze z niecierpliwością na powrót zacisków z malowania i powoli kompletuje całą resztę do montażu, lubię konstruktywną krytykę więc postanowiłem też poświęcić trochę czasu i tym sposobem na stronie nr 6 Mojego tematu pojawił się update fotografii, mam nadzieję że teraz się podobają, wrzucam też kilka nowych, których wcześniej nie publikowałem i czekam dalej na zaciski, pozdr !!!

29kp0up.jpg

2rmpamg.jpg

13yjyf5.jpg

33w5ncp.jpg

Edytowane przez FroS-t
Opublikowano (edytowane)

Piękny jest ten wóz !! :o

Migacz z przodu mozna by na bialo przerobic. ;)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Kierunek zostaje, bo helble ida w kolor pomarańczy Repsola i jak dojdzie większy cooler łączniki też idą w pomarańcz ewentualnie rozważę niebieski :decayed:

Opublikowano

Ee no prEstan z tymi kolorami sylikonow do fmica. Czarne i tyle. :)

Opublikowano (edytowane)

Uwaga, uwaga przedstawiam "kajdanka" :naughty: , ponoć każdy kto będzie zle życzył ląduje w pudle, także ostrożnie z tymi negatywnymi komentarzami :grin:

s15mrm.jpg

efq5ae.jpg

:grin:

Ostatni spot

8yhug4.jpg

Edytowane przez FroS-t
Opublikowano

uwielbiam to auto :kox:

Opublikowano

Witaj,

Auto piękne :D

No i widać, że o fotografowaniu masz pojęcie :D

Malujesz może w czerń wnętrza lamp?

Czy w DRL masz Ledy?

Jeśli tak to jakie?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Śliczny Avancik :)

Mógłbyś dokładnie napisać albo podać linka "Zmiana oświetlenia - podświetlenie tablicy i postój-LED, światła do jazdy dziennej - barwy białej"

Jakie dokładnie ledy zakupiłeś do podświetlania tylnej tablicy, jakie ledy na postój oraz do jazdy dziennej?

Opublikowano (edytowane)

Dopiero raczkuje z fotografiami ale dziękuję :yes2: , wkręciłem się trochę, co do Ledów to postojówki mam za 8zł za sztukę :grin: kupione u nas w Bydgoszczy w tym sklepie: http://www.xenartz.eu/

bez żadnych błędów działają tak jak trzeba, DRL sa to zwykłe żarówki ale z nałożonym filtrem dlatego światło jest całkowicie białe i mi naprawdę bardzo podoba się efekt tez kupione u nas w xenatrz, co do podświetlenia tablicy to mam te: http://allegro.pl/podswietlenie-led-tablicy-audi-a3-8p-a4-b6-b7-a6-i5013143782.html, chodzą bez zarzutu zero błędów, ładnie świecą. Przednie lampy póki co zostają tak jak są, ale zobaczymy co czas przyniesie ;)

Edytowane przez FroS-t
Opublikowano

Może i bez błędu ale sprawdz czy się nie grzeją bo mi takie wynalazki popaliły gniazda w środku .

Opublikowano

Sprawdzałem i póki co wszystko gra jeżdżę z tym już od zimy ;)

Opublikowano

U mnie tez w obu jeżdżą takie modułki juz troche czasu i nic sie nie dzieje. :) a jak jedne zakladalem to gniazda byly popalone od zwyklych zarowek.

Opublikowano

Pozazdrościć wersji :thumbup1:

jak dla mnie jedna z lepszych A4 na forum. Felga, żadna inna - Rotor 19" wzroku nie pozwala oderwać :)

Opublikowano

Dziękuję :yes2: ale daleko jeszcze patrząc na inne forumowe autka, ale co zrobić, nie ma co marudzić tylko iść w kierunku tego co chce się osiągnąć :good:

ArtDetailing

15wjuye.jpg

Wczoraj odwiedziłem chłopaków z ArtDetailing na tzw mycie detailingowe

https://www.facebook.com/artdetailingbydgoszcz/

Które zawierało:

• dekontaminacja lakieru
  • deironizacja lakieru
  • mycie wstępne za pomocą piany aktywnej o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph
  • mycie zasadnicze „na dwa wiadra” z użyciem technologii „Grit Guard” szamponem o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph
  • glinkowanie lakieru
  • powtórne mycie zasadnicze „na dwa wiadra” z użyciem technologii „Girt Guard” szamponem o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph
  • mycie wnęk drzwiowych przy użyciu pary wodnej
  • mycie felg/kołpaków przy użyciu środków dedykowanych, usunięcie nalotu z klocków hamulcowych
  • osuszenie nadwozia za pomocą bardzo delikatnych dla lakieru ręczników z mikrofibry oraz sprężonego powietrza
  • mycie szyb na zewnątrz i we wnętrzu
  • nałożenie dresingu na zewnętrzne elementy plastikowe (listwy, obramowania, uszczelki zewnętrzne)
  • do tego na cały lakier wleciał cleaner i położony został wosk Soft99

Przy aucie spędzone mocne 3,5h w naprawdę mega atmosferze, miło podziałać trochę samemu przy aucie razem z chłopakami pod ich okiem w profesjonalnym studiu, podpytać o kilka rzeczy i po prostu miło spędzić czas. Przy okazji były oględziny pod pełną korektę lakieru, no i umówiłem się już na nałożenie ceramiki na spowalniacze z S4 jak tylko zaciski wrócą z malowania…co swoją drogą przedłuża się już niemiłosiernie i zaczyna pomału mnie irytować. Wczoraj dotarła do mnie też pierwsza paczka od Wandeja….jeszcze jedno takie zamówienie i będę miał komplet :good: Deszcz nie odpuszczał wczoraj ale wpasowałem się w chwile wolną, akurat wyszło słońce i udało się ustrzelić kilka nowych fotek na których przy okazji można ocenić robotę chłopaków z ArtDetailing....

hwmhcm.jpg

wims01.jpg

2mhyjhw.jpg

1ik3g2.jpg

2010mtg.jpg

fclesw.jpg

20azd3b.jpg

30sukpe.jpg

1587534.jpg

1zg3ns2.jpg

11jlovn.jpg

Kilka refleksów przy zachodzącym już słońcu....

2q3n1ar.jpg

23kxjpg.jpg

domgk7.jpg

2n69kkl.jpg

zvygl3.jpg

1zvefcy.jpg

A wnętrze to już sam ogarnąłem :good:

qqpelg.jpg

o9g7t3.jpg

v77bls.jpg

axz8td.jpg

No i wspomniana przesyłka od Wandeja :friends:

25fhk4n.jpg

xol3r8.jpg

Opublikowano
mycie felg/kołpaków przy użyciu środków dedykowanych, usunięcie nalotu z klocków hamulcowych

Pokaż te kołpaki po detailingu. :decayed:

Daj sobie tarcze do pomalowania w proszek. Będziesz miał łatwiej utrzymać w czystości, a i rdzy długo nie złapią i będą się ładnie pod felgą prezentować. ; )

Opublikowano

Ktoś specjalny to musi malować ? Czy zwykła lakiernia proszkowa ogarnie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...