FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) masz coś krzywo ten wydech Już tam zaglądałem i muszę jedna gumę wymienić Witajcie, Auto Frost'a piękne jedynie te końcówki wydechu takie smutne faje..... Pozdrawiam! d*pa oczywiście dostanie inne końcówki, prawdopodobnie już w przyszłym miesiącu, chciałem z S4 cały tył początkowo ale za dużo tego i zostanie tak jak jest, tylko kominy dojdą inne, prawdopodobnie standardowo Ultery ale jeszcze zobaczymy Edytowane 24 Czerwca 2016 przez FroS-t
kedo666 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 jak tam idzie robota z heblami Leszku , mam nadzieje że następny spot będzie można już je zobaczyć Pozdrawiam
FroS-t Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jeszcze trochę to potrwa, myślę że Sierpień może się uda, bo finansów brak, muszę złotówki odłożyć..... no i jeszcze nie wróciły z malowania
KoJ@K Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Kurde, że ja tu wcześniej nie zaglądałem. Cóż tu dużo mówic - auto chyba w najlepszym pakiecie, jaki by się tylko chciało na start - czarne, ciemne obwódki, relingi, podsufitki i cała reszta !! Pozazdrościc fury można
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Wrzucacie tyle fotek to i ja coś dodam heh, jak na razie czekam jeszcze z niecierpliwością na powrót zacisków z malowania i powoli kompletuje całą resztę do montażu, lubię konstruktywną krytykę więc postanowiłem też poświęcić trochę czasu i tym sposobem na stronie nr 6 Mojego tematu pojawił się update fotografii, mam nadzieję że teraz się podobają, wrzucam też kilka nowych, których wcześniej nie publikowałem i czekam dalej na zaciski, pozdr !!! Edytowane 16 Lipca 2016 przez FroS-t
KoJ@K Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Piękny jest ten wóz !! Migacz z przodu mozna by na bialo przerobic. Edytowane 3 Lipca 2016 przez KoJ@K
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 Kierunek zostaje, bo helble ida w kolor pomarańczy Repsola i jak dojdzie większy cooler łączniki też idą w pomarańcz ewentualnie rozważę niebieski
KoJ@K Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Ee no prEstan z tymi kolorami sylikonow do fmica. Czarne i tyle.
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Uwaga, uwaga przedstawiam "kajdanka" , ponoć każdy kto będzie zle życzył ląduje w pudle, także ostrożnie z tymi negatywnymi komentarzami Ostatni spot Edytowane 15 Lipca 2016 przez FroS-t
black4 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witaj, Auto piękne No i widać, że o fotografowaniu masz pojęcie Malujesz może w czerń wnętrza lamp? Czy w DRL masz Ledy? Jeśli tak to jakie? Pozdrawiam!
mateusztbg Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Śliczny Avancik Mógłbyś dokładnie napisać albo podać linka "Zmiana oświetlenia - podświetlenie tablicy i postój-LED, światła do jazdy dziennej - barwy białej" Jakie dokładnie ledy zakupiłeś do podświetlania tylnej tablicy, jakie ledy na postój oraz do jazdy dziennej?
FroS-t Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Dopiero raczkuje z fotografiami ale dziękuję , wkręciłem się trochę, co do Ledów to postojówki mam za 8zł za sztukę kupione u nas w Bydgoszczy w tym sklepie: http://www.xenartz.eu/ bez żadnych błędów działają tak jak trzeba, DRL sa to zwykłe żarówki ale z nałożonym filtrem dlatego światło jest całkowicie białe i mi naprawdę bardzo podoba się efekt tez kupione u nas w xenatrz, co do podświetlenia tablicy to mam te: http://allegro.pl/podswietlenie-led-tablicy-audi-a3-8p-a4-b6-b7-a6-i5013143782.html, chodzą bez zarzutu zero błędów, ładnie świecą. Przednie lampy póki co zostają tak jak są, ale zobaczymy co czas przyniesie Edytowane 4 Lipca 2016 przez FroS-t
marcinch001 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Może i bez błędu ale sprawdz czy się nie grzeją bo mi takie wynalazki popaliły gniazda w środku .
FroS-t Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Sprawdzałem i póki co wszystko gra jeżdżę z tym już od zimy
KoJ@K Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 U mnie tez w obu jeżdżą takie modułki juz troche czasu i nic sie nie dzieje. a jak jedne zakladalem to gniazda byly popalone od zwyklych zarowek.
m-nokian Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Pozazdrościć wersji jak dla mnie jedna z lepszych A4 na forum. Felga, żadna inna - Rotor 19" wzroku nie pozwala oderwać
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 Dziękuję ale daleko jeszcze patrząc na inne forumowe autka, ale co zrobić, nie ma co marudzić tylko iść w kierunku tego co chce się osiągnąć ArtDetailing Wczoraj odwiedziłem chłopaków z ArtDetailing na tzw mycie detailingowe https://www.facebook.com/artdetailingbydgoszcz/ Które zawierało: dekontaminacja lakieru deironizacja lakieru mycie wstępne za pomocą piany aktywnej o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph mycie zasadnicze „na dwa wiadra” z użyciem technologii „Grit Guard” szamponem o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph glinkowanie lakieru powtórne mycie zasadnicze „na dwa wiadra” z użyciem technologii „Girt Guard” szamponem o neutralnym dla lakieru i wosków/powłok Ph mycie wnęk drzwiowych przy użyciu pary wodnej mycie felg/kołpaków przy użyciu środków dedykowanych, usunięcie nalotu z klocków hamulcowych osuszenie nadwozia za pomocą bardzo delikatnych dla lakieru ręczników z mikrofibry oraz sprężonego powietrza mycie szyb na zewnątrz i we wnętrzu nałożenie dresingu na zewnętrzne elementy plastikowe (listwy, obramowania, uszczelki zewnętrzne) do tego na cały lakier wleciał cleaner i położony został wosk Soft99 Przy aucie spędzone mocne 3,5h w naprawdę mega atmosferze, miło podziałać trochę samemu przy aucie razem z chłopakami pod ich okiem w profesjonalnym studiu, podpytać o kilka rzeczy i po prostu miło spędzić czas. Przy okazji były oględziny pod pełną korektę lakieru, no i umówiłem się już na nałożenie ceramiki na spowalniacze z S4 jak tylko zaciski wrócą z malowania…co swoją drogą przedłuża się już niemiłosiernie i zaczyna pomału mnie irytować. Wczoraj dotarła do mnie też pierwsza paczka od Wandeja….jeszcze jedno takie zamówienie i będę miał komplet Deszcz nie odpuszczał wczoraj ale wpasowałem się w chwile wolną, akurat wyszło słońce i udało się ustrzelić kilka nowych fotek na których przy okazji można ocenić robotę chłopaków z ArtDetailing.... Kilka refleksów przy zachodzącym już słońcu.... A wnętrze to już sam ogarnąłem No i wspomniana przesyłka od Wandeja
afroo. Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 mycie felg/kołpaków przy użyciu środków dedykowanych, usunięcie nalotu z klocków hamulcowych Pokaż te kołpaki po detailingu. Daj sobie tarcze do pomalowania w proszek. Będziesz miał łatwiej utrzymać w czystości, a i rdzy długo nie złapią i będą się ładnie pod felgą prezentować. ; )
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 Ktoś specjalny to musi malować ? Czy zwykła lakiernia proszkowa ogarnie ?
Rekomendowane odpowiedzi