KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Eee no to jak to to tak, nie sprawiedliwie to robisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 spokojnie , przecież wiesz ile Leszek musi zdjęć napstrykać , potem jeszcze to obrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No tak tak, jasna sprawa, tylko czemu w takim razie inni mają jakieś przecieki...nie poobrabiane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No gwint już siedzi, była mała panika bo d*pa lekko wysoko ale poskakałem po bagazniku , pokreciłem się po mieście i jest dobrze, Trewor dostawał cała fotorelacje ale z kalkulatora na bieząco z każdego milimetra w dół pozostaje wyregulowac przód i jeszcze może go obnizyć 0,5 cm ale to po weekendzie, póki co niech się ułozy wszystko bo gwint wpadl wczoraj na pokład, nic nie wstawiałem, może uda sie cos pstryknąć w weekend, dziś jeszcze ogarnąłem zbiezność, chyba że nie wstawie nic bo zawsze joby zbieram za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To zrob wyjatek i wstaw w tym temacie jakies fotki z kalkulatora a nie same obrabiańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 9 minut temu, KoJ@K napisał: No tak tak, jasna sprawa, tylko czemu w takim razie inni mają jakieś przecieki...nie poobrabiane... Słabo przeglądasz dział sprzedam Mati Na fotęcję starych miał czas a na jedno z nowymi na aucie to już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No mam dwie ale takie świezo po założeniu, zaraz zgram z telefonu marudy...... Zawartość dodana 2 minutes later Zawartość dodana 5 minutes later d*pa skręcona na maks, no ale mówie gwint załozony wczoraj około południa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przeciez z telefonu nic nie musisz zgrywac, tylko od razu wrzucaj bezposrednio na foruma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 po montażu i skręceniu gwintu żeby ściagnąć auto z podnośnika musiałem użyć podnośnika , takie tam zalety takiego zawieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ogólnie choroba mi sie włączyła i kręciłbym niżej i niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dlatego jak se zakladacie takie rzeczy na warsztatach to przed opuszczeniem podkladajcie se deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To rzeczywiście jest jak choroba , ledwo założyłem sprężyny a już wydaje mi się że jest za wysoko i już bym gwint kupił masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Co myslicie o d*pie ? gra ? jeszcze sie ułozy pewnie..... nie mam więcej fot bo byłem caly dzień na nogach, poszedłem na nocke 21-5 wróciłem do domu około 7 połozyłem sie na godzine i pojechałem montować, jeszcze kilka rzeczy wpadło do zrobienia i wróciłem do domu 22, padłaem na ryj i nie miałem siły focić, ale dzis już widze że napewno przod pójdzie w dół jeszcze troszke i musze wyrównać lewą z prawą stroną, bo strona kierowcy lekko niżej jest, dzis ładnie mi ogarneli geometrie i to chyba tyle, mam nadzieje że w weekend na spokojnie coś strzele ładnego.....to forum to zło normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Po mojemu du pka jest dobrze, jedynie przod przykrecic jeszcze i bedzie cycuś No ale jutro bedziem oceniac, jak pofocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Edziu mi mówił, że chciałeś mega nisko muszę zobaczyć w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Tyłu zostawiłbym w spokoju, z przodem sobie powalcz i będzie bajka Twardo jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przód jest juz niżej o 1cm niz na fotce, na tyle że zdarzy sie obciera czsami, ale to chyba o ta srube co trzyma wypełneienie nadokola, ale nie mam zamiaru podnosić, na bank pojdzie jeszcze w dół, narazie jest bardzo dobrze jeśli chodzi o komfort ale rozpisze się więcej w weekend, d*py juz i tak nie skrece to jest maks, bo koniec regulacji, ale na pewno siądzie jeszcze bo latam 2 dzień dopiero..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Śruba z przednich nadkoli jak najszybciej out bo oponę potniesz. Pojeździj trochę tak jak jest, tym bardziej, że geo już zrobiona. Ułoży się to będziesz Pan kręcił wg upodobań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Chodzilo chyba o srube z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Chodzilo chyba o srube z tylu Nie Mati, chodzi o tą z przodu na środku nadkola co trzyma to wypełenienie wewnętrzne, pozbede się jej jak radzi afroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi