FroS-t Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Robię około 25 tyś rocznie, po torze nie latam, te co wymieniłeś też są ok, nie mówię że nie, czytałem trochę opinii o różnych gwintach i nie uważam oczywiście że oprócz H&R wszystko inne to syf ale nie ukrywam też że jak już mam wydać siano to wolę dołożyć i zrealizować moje widzi mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Robię około 25 tyś rocznie, po torze nie latam, te co wymieniłeś też są ok, nie mówię że nie, czytałem trochę opinii o różnych gwintach i nie uważam oczywiście że oprócz H&R wszystko inne to syf ale nie ukrywam też że jak już mam wydać siano to wolę dołożyć i zrealizować moje widzi mi się To zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) W oczekiwaniu na wymianę springów wpadł mały ale cieszący oko mod - zmiana oświetlenia na zewnątrz auta: postój LED światła do jazdy dziennej barwy białej, dość ciekawy efekt i trochę inaczej niż wszyscy Podświetlenie tablicy LED Mały detailing i stan obecny wnętrza….. Pojawiły się kolejne dwa kosmetyki na sezon tj Chemical Guys Streak Free Window Clean Shiny Garage Quick Detail Spray Pozdrawiam FroS-t Edytowane 20 Marca 2016 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witaj, jakie zaroweczki dales do DRL? a postojowki wyszly Ci bez problemu?bo ja juz mialem kilka podejsc do wymiany od strony kierowcy i zawsze sie konczą porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Piękna jest, czego używasz do pielęgnacji skóry, muszę do swojej skompletować jakiś zestaw pielęgnacyjny i szukam sprawdzonych kosmetyków. Czym robisz foty, jakaś stałka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Postojówki LED bez problemu weszły aczkolwiek pomógł mi kolega bo nie mogłem moich łap tam włożyć , a DRL są to zwykłe żarówki z nałożonym filtrem, jest to bardzo intensywna biała barwa, efekt dość ciekawy na żywo i troszkę inaczej niż wszyscy mają Piękna jest, czego używasz do pielęgnacji skóry, muszę do swojej skompletować jakiś zestaw pielęgnacyjny i szukam sprawdzonych kosmetyków. Czym robisz foty, jakaś stałka? Na pierwszej stronie edytowałem jeden z postów i są tam wszystkie kosmetyki jakich używam, na chwile obecną skóra to: Chemical Guys Vintage Leather Clean Chemical Guys Vintage Leather Conditioner Miałem tez Colourlock czy Zymol ale jakoś wole Auto Finesse i Chemical Guys,do zdjęć w chwili obecnej używam Pentaxa K-50, dziękuje za miłe słowa Edytowane 17 Marca 2016 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Brak klubowych ramek, słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Poproszę ładnie Jędrka to przywiezie mi z Bukowiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) No No śliczna ta twoja Audinka ale na żywo jeszcze lepiej wygląda , Pedancik Edytowane 19 Marca 2016 przez kedo666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzopi Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Chyba najczystszy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Mam trochę "dauna" na tym punkcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Uwielbiam przeglądać strony tematów jak ktoś cytuje cały post z dużą ilością zdjęć :facepalm: Kolego kedo666 wystarczy, że odpowiesz a nie cytuj wszystkiego bo w tematach robi się syf. Sorki za OT FroS-t A co do autka to aż miło popatrzeć jaka jest zadbana Wielki + dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Mateusz na pewno zobaczy Twoja wypowiedz i będzie tak miły i zrobi edycje swojej wypowiedzi usuwając te wszystkie foty z cytatu Thx shakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 zrobione sorki chłopaki faktycznie prawie strona ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ładnie posprzątałeś Przydało by się wymienić nakładkę od ręcznego na pikowaną, ładnie by się prezentowała z gałą Po co Ci dwie naklejki audizine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gała bedzie wymieniona bankowo kiedyś dużo siedziałem na tym forum w sumie nadal siedzę i stąd naklejki, ale mam nadzieje że z Bukowiny przyjadą nasze ramki klubowe Gała ręcznego oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_8K0 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ty dawaj fotę na rotorach, a nie jakimiś ledami się chwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Jeszcze chwilka mam nadzieje i wrzucam, w sobotę nie miałem czasu założyć springów , liczę że w tym tygodniu się uda, za dużo obowiązków i nie mam zbytnio czasu, potem zamawiam opony i na pokład kółka, chciałbym na początku kwietnia już mieć wszystko założone Szukam pierdołowatych modów byle tylko wrzucić kilka fotek Edytowane 20 Marca 2016 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Gała bedzie wymieniona bankowo ooo to wymieniaj, a ja wezmę Twoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na lato też wpadają Nankangi? https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8QUJ2YkxYMGlLbjA/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi