black dragon 5 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Też jestem ciekaw na fotkach szpiegowskich szału nie ma . Zobaczmy jak wyjdzie. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Bristol Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 " Premiera nowego Audi A5 została zaplanowana na 2 czerwca, a więc to najwyższy czas na pierwsze teasery. W sieci pojawiły się pierwsze zdjęcia w formie animacji GIF, które prezentują kilka detali z nowej generacji. Dowiadujemy się z nich przede wszystkim, że nowy model zostanie wyposażony w Audi Virtual Cockpit, czyli w pełni cyfrową deskę rozdzielczą. Takie rozwiązanie pojawiło się już w nowym modelu TT, Q7, R8, a ostatnio nawet w A4. Zamiast klasycznych zegarów umieszczono 12,3-calowy wyświetlacz, który prezentuje różne informacje. Kolejne, ujawnione zdjęcie prezentuje kawałek linii nadwozia, a trzeci obrazek przedstawia nowy silnik TDI V6 o pojemności trzech litrów. Jednostka, która trafi pod maskę nowego A5 będzie się legitymować mocą 218 i 272 KM. Słabsza wersja zaoferuje maksymalny moment obrotowy o wartości 400 Nm, a mocniejsza 600 Nm, dostępne już przy 1500 obr./min. Pierwsze egzemplarze nowego A5 trafią do klientów jesienią tego roku. Niedługo po tym zostanie zaprezentowana mocniejsza wersja S5. Tam pod maską pojawi się turbodoładowany silnik V6 o pojemności trzech litrów. Jednostka zaoferuje moc 354 KM i 500 Nm. W połowie przyszłego roku gama zostanie uzupełniona modelem RS5 z silnikiem V6 wspomaganym przez technologię e-turbo. Silnik powinien rozwinąć 480 KM. "
Bristol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) https://www.audi-mediacenter.com/de/weltpremiere-audi-a5-coupe-6121 Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Bristol
malik Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) http://www.live.audi/en/ 40 minut Edytowane 2 Czerwca 2016 przez malik
DareQ Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 d*py nie urywa - obecna wersja ladniejsza
Bristol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jestem w trakcie oglądania Live i jak dla mnie bez szału (czyt. BARDZO SŁABO ) Poprzednie obie wersje o wiele bardziej mi się podobały. Nie ma ten nowy model w sobie tej "agresji" jaką zawsze miały A5tki
RALF76 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) lampy tył zbliżone stylistyką do a4b9, przód trochę "spłaszczony" jak nowe bmw 3 i 4 - moim zdaniem ładny ale nie agresywny i szału nie ma -osobiście czekam na wersje 5 door Edytowane 2 Czerwca 2016 przez RALF76
tropico Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dla mnie ogromne rozczarowanie. Może technologicznie nowe Audi są w TOP tak stylistyka w ogóle do mnie nie przemawia wraz z cenami. Po spapranym Q7, A4, przyszła pora na A5. Mam tylko nadzieję, że A8 nie zostanie schrzanione jako kolejne. Stylistycznie dużo bardziej mi się podoba seria 4 i C coupe a także Lexus. Wielka szkoda ...
malik Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) https://www.audi-mediacenter.com/de/audimediatv/video/sportliche-eleganz-das-neue-audi-a5-und-s5-coupe-1767 Jak zwykle jest ewolucja a nie rewolucja. Mysle ze trzeba będzie się przyzwyczaić. Na razie moja obecna bardziej mi się podoba Edytowane 2 Czerwca 2016 przez malik
andynl Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Audi stanowczo powinno zmienic projektanta, wszystko klepią na jedną nutkę, auta straciły charakter
turdzi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 A czy kiedyś miały dla jednych to wada dla innych zaleta. Dla mnie z tylko OK , z bocznego profilu OK za to przód mi kompletnie nie leży.Jakies takie naleciałości z Prologa które sobole nie pasują.
Thom4s Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Fotki Audi S5: http://www.autoexpress.co.uk/audi/a5/95769/new-audi-a5-and-s5-coupe-2016-unveilied-pictures
MarcinOslo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ogolnie ladna ,tyl nawet bardzo ,ale niestety sprawdzilo sie moje przeczucie co do przednich lamp ... Kompletnie mi nie leza ,fajnie ze nie maja tych szpiczastych rogow u dolu jak w A4 ,ale ta gorne zaokraglenie i wciecie w masce ... psuje mi caly przod Srodek jak srodek ,tutaj zaskoczenia nie ma ,na pierwszy rzut oka to ja nie widze zadnych roznic w stosunku do A4 ,ja poki co nie moge sie przyzwyczaic.
liquid8p Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mi się nie podoba, szczególnie przód. Nie robi na mnie takiego wrażenia, jak poprzednik.
black dragon 5 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Idź widziałem poprzednią wersję pierwszy raz to było łaaaał. Bardzo mi się podobała . Obecny model średnio brak emocji. Przód i środek nie podoba mi się . Jedynie tył jest ok i kierownica. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 taki se - wcześniejsze ładniejsze i groźniejsze
Kamyk Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 . http://moto.pl/MotoPL/51,88389,20176207.html?i=0 jakoś mam wrażenie, że środek jest mocno be-dziewiątkowaty znowu zrobili kopiuj - wklej ?
Rekomendowane odpowiedzi