domjenick Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ...no dobra,ale od czego miałby stracić przytomność? przecież nawet w nic nie uderzył... ale Jenson Button,ale ten gość się ściga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 na sekunde przed tym incydentem Hamiltonowi sie na dosłownie chwile DRS uruchomił. Button pojechał niezły wyścig, Schumacher też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Morelli-Kubica-juz-po-ostatniej-operacji,wid,13726636,wiadomosc.html?ticaid=1ceca&_ticrsn=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 no i gdzie sa Ci co uważaja ze Vetel jest slaby ,bo cos ich dzis tu nie widać , fajny wyscig zreszta jak kazdy w tym sezonie ,naprawde fajny jest ten sezon duzo dąło to drs wolniejsi kierowcy nie blokuja juz szybszych kierowców ,kiedys było tak ze szybszy kierowca dochodził goscia a potem nie mial jak go wyprzedzić ,teraz nie ma tego problemu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ale siarrra, nad Soliną zapomniałem o F1 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ale siarrra, nad Soliną zapomniałem o F1 ;( Przyznaj się że naje..łeś się w południe po czym poprawiłeś giftem z urobku z Holandii i dopiero się obudziłeś Cały wyścig bardzo ładny ale te Redbulle zaczynają mnie denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fajny wyścig :> Wy też mieliście wrażenie, że Hamilton na chwile stracił przytomnosc po tym wypadku ? Dokładnie. Jeszcze do żony mówiłem. Co się dzieje, że się nie rusza?Ale może musiał po prostu ochłonąć? Faktycznie chyba był przez moment zamroczony a jeszcze zdziwiło mnie to że zdjął ręce z kierownicy... Co do winy nie ma co się doszukiwać po czyjej stronie bo obaj zawinili ... Hamilton jednak odbił lekko w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Faktycznie chyba był przez moment zamroczony a jeszcze zdziwiło mnie to że zdjął ręce z kierownicy... kierowcy rajdowi są uczeni zabierać ręce z kierownicy przy każdym wypadku-przykładają je do klatki piersiowej po to,żeby podczas uderzenia,kierownica,lub sama siła odśrodkowa,która niekontrolowanie i szybko się może skręcić- nie połamała mu palców,lub ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fajny wyścig :> Wy też mieliście wrażenie, że Hamilton na chwile stracił przytomnosc po tym wypadku ? Dokładnie. Jeszcze do żony mówiłem. Co się dzieje, że się nie rusza?Ale może musiał po prostu ochłonąć? Faktycznie chyba był przez moment zamroczony a jeszcze zdziwiło mnie to że zdjął ręce z kierownicy... Co do winy nie ma co się doszukiwać po czyjej stronie bo obaj zawinili ... Hamilton jednak odbił lekko w lewo dokladnie hamilton zajechal droge kobayashiemu, gdy ten jechal prosto moim zdaniem wina lewisa wyscig ekstra a manewr wyprzedzenia na o'rouge webbera!!! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 końcówka emocjonująca była Brawo Kuba! brawo super :oklaski: ciężko by było przy następnym okrążeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 końcówka emocjonująca była Brawo Kuba! brawo super :oklaski: ciężko by było przy następnym okrążeniu ogladalem wyscig z moim 6 letnim synem i on powiedzial - tato, jeszcze jedno okrazenie i Kuba bylby drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no i gdzie sa Ci co uważaja ze Vetel jest slaby ,bo cos ich dzis tu nie widać , fajny wyscig zreszta jak kazdy w tym sezonie ,naprawde fajny jest ten sezon duzo dąło to drs wolniejsi kierowcy nie blokuja juz szybszych kierowców ,kiedys było tak ze szybszy kierowca dochodził goscia a potem nie mial jak go wyprzedzić ,teraz nie ma tego problemu :> Musze przyznac ze tym razem VET pokazal sie z lepszej strony. Co prawda jedna jaskolka nie czyni wiosny, ale moze beda z niego ludzie. odzim -daleki jestem od szufladkowania- tylko do tej pory nie podobala mi sie jego jazda i tyle. Ale po Spa mam wrazenie ze jeszcze sie rozwija i kto wie? ROS mi sie tez podobal, ale jakos tepa nie potrafil utrzymac- a w F1 nie tylko trzeba byc szybkim, ale takze utrzymac to tepo przez caly wyscig- co nie jest latwe. Kto nie wierzy niech znajdzie sobie tor na np. Go-karty gdzie bedziecie mogli jechac przynajmniej godzine non-stop- bedzie wiedzial o czym mowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ROS mi sie tez podobal, ale jakos tepa nie potrafil utrzymac Teoretycznie to samo można byłoby powiedzieć o ALO czy MAS. Myślę, że bardzo dużą rolę odegrały w Spa opony. Zauważcie, co się działo z miękką mieszanką Nie wydaje mi się, by ALO w normalnych warunkach dałby się tak łatwo dojść WEB i BUT, a MAS pod koniec zjeżdżał dwa razy pod rząd na dwóch kolejnych kółkach. Ale poza tym - chyba najlepszy wyścig sezonu, a jak już ktoś wyżej wspomniał, manewry wyprzedzania na O'Rouge, szczególnie ten w wykonaniu Webbera to była po prostu kwintesencja tego sportu w najczystszym wydaniu (no, może z lekkim brudem DRS-u, ale to już pomijam ) :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 http://www.f1.v10.pl/Kubica,wykorzysta,symulator,Toyoty,prasa,66761.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 http://www.mototube.pl/film/8717/gp-belgii-2011---onboard-schumachera-z-pierwszych-okrazen/ http://www.mototube.pl/film/8710/gp-belgii-2011---wypadek-hamiltona/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ewidentnie Lewis (tak, jak mowilem wczesniej) zablokowal Japonca Cial do samego konca zamiast wejsc normalnie w zakret[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 08:48_________________________________________________tak, jak mowilem: http://f1.wp.pl/kat,101078,title,Hamilton-mistrz-autodestrukcji,wid,13734858,wiadomosc.html cyt.: - Nie wiem, co powinienem zrobić, może zjechać na żwir, aby zrobić mu miejsce? - pytał ironicznie Kobayashi. Hamilton początkowo twierdził, że nie jest winny, ale w końcu przyznał, że wypadek był w 100 procentach jego winą. Przesadna agresja Anglika znów sprawiła, że stracił on szansę na bardzo dobre miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Też miałem takie zdanie na temat tego wypadku, ale komentatorzy nasi kochani i tak wiedza najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 eeeeee, tam! HAM fajnie jezdzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dla mnie oglądanie F1 było atrakcyjniejsze gdy komentował Borowczyk i Mikołaj Sokół bo Kochanski gada jakby był mistrzem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dla mnie oglądanie F1 było atrakcyjniejsze gdy komentował Borowczyk i Mikołaj Sokół bo Kochanski gada jakby był mistrzem świata Na pewno ma większe pojęcie i praktykę, niż Borowczyk, ale fakt faktem na komentatora nadaje się średnio. Borowczyk zresztą też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A wyobrażacie sobie komentarz w wykonaniu Szpakowskiego? Ale by była jazda :D [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:03_________________________________________________ Komentarze Szpakowskiego na EURO '04 nosferathoo 05/07/2004 14:06 Pawel Ogrodnik Szpaq ambiwalentny: - "cieszą się Portugalczycy, cieszy się cała Portugalia i my się cieszymy dzieląc się w bólu z Anglikami" - "To jest deprymujące i budujące." - "wprawdzie dzisiaj przegrali, ale czy na pewno?" Szpaq seksowny, momentami perwersyjny: - "znalazł to miejsce między nogami obrońcy" - "Deco podrywa kolegów" - "dobre krycie... Potworzyły się pary..." - "wnikliwe krycie" - "Kurani dochodzi" - "Raul obsłużył Morientesa" - "Vieira, brutal, ale kocha dzieci" Szpaq antyglobalista - "Hiszpanie czują się jak u siebie w domu, bo na stadionie jest ok. 15 (piętnastu) kibiców z Hiszpanii" Szpaq i liczby: - "3 minuty potrwa ta druga połowa" - "zawodnicy podczas treningu wypijają 200 litrów wody" - " zawodnicy przyjechali na stadion 1,5 godziny przed jego rozpoczęciem" Szpaq wynalazca - "zespołom dostarczono kasety DVD" Szpaq alternatywny: - "znajduje sie na polu karnym lub w jego obrębie" Szpaq filozoficzny: - "Gdzie jest piłka? W środku..." - "Ten wynik to dla Portugalczyków sporo jak i niewiele" - "Rodzi się pytanie: czy taką ikonę zdjąć w takim meczu?" - "przeważająca większość" Szpaq psycholog: - "ważna jest dla bramkarza ta pierwsza udana interwencja, to daje takie psychiczne samopoczucie" Szpaq inteligent: - "Hiszpanie antycypują posunięcia przeciwnika" - "Hiszpanie znają potencjał swoich możliwości" - "porażka zmniejsza szanse na wyjście z grupy" Szpaq refleksyjny: - "w zamyśle nie doszedł do tej piłki Ballack" - "Holandia cierpiąca na nadmiar bogactwa" - "Zidane miał problemy z głową" Szpaq zagadkowy: - "Co się odwlecze, to... Zobaczymy" Szpaq niedoinformowany: - "Barthez opuścił bramkę, tylko nie wiem po co" Szpaq meteorolog: - " nad stadionem nawałnica, jeśli chodzi o deszcz..." po prostu Szpaq: -"i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że jego żona była w 7 miesiącu ciąży" - "trochę jakby zgłupiał teraz Jan Koller..." - "to była maestria" - "Vieira składał się, ale się nie złożył" - "Santini przywiązał się do nazwisk" wzięte stąd: http://traviz.ys.pl/ktk/forum/viewtopic.php?t=5078 :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:05_________________________________________________ Komentarz do F1 w jego wykonaniu to byłoby dopiero mistrzostwo świata :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi