soolek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Podobało mi się. Wkurzał mnie tylko operator, co uparł się na Bottasa i Vettela. Nico chyba pogrzebał ostatnio w majtkach i znalazł w końcu swoje jajka - pojechał ładnie. A Kimi to chyba gdzieś tam skitrał jakiś dodatkowy silniczek elektryczny w aucie, bo końcówkę pojechał mega szybko. No i ALO 11 miejsce, więc postęp jest. Mam nadzieję, że w Hiszpanii wpadną tu i ówdzie dobre poprawki i stawka jeszcze bardziej się wyrówna. Ten sezon może być ciekawy, nawet jeśli HAM będzie non-stop na przodzie, to tuż za nim może być ciekawie. A teraz trzeba w kalendarzu odnotować relacje z Argentyny Będzie lepiej niż szóste w zeszłym roku. Miejmy nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Podobało mi się. Wkurzał mnie tylko operator, co uparł się na Bottasa i Vettela. Nico chyba pogrzebał ostatnio w majtkach i znalazł w końcu swoje jajka - pojechał ładnie. A Kimi to chyba gdzieś tam skitrał jakiś dodatkowy silniczek elektryczny w aucie, bo końcówkę pojechał mega szybko. No i ALO 11 miejsce, więc postęp jest. Mam nadzieję, że w Hiszpanii wpadną tu i ówdzie dobre poprawki i stawka jeszcze bardziej się wyrówna. Ten sezon może być ciekawy, nawet jeśli HAM będzie non-stop na przodzie, to tuż za nim może być ciekawie. A teraz trzeba w kalendarzu odnotować relacje z Argentyny Będzie lepiej niż szóste w zeszłym roku. Miejmy nadzieję. W Hiszpanii znowu będzie gorąco i znowu ferrari może być wysoko Kibicuje Kimiemu może w końcu coś wygra Rosberg już panikował kilkanaście kółek przed końcem wiedział że nie wygra i że za nim jest KImi Spanikował na wydaje się bardzo prostym zakręcie po prostej startowej. Miszczowie mercedesa zaraz katują opony jak muszę się z kimś ścigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No i Kubika w Argentynie nie pojedzie, mimo że auto i część ekipy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Panowie z tego co mówiąn komentatorzy bedziemy mieli audi w f1 Ponoć już nawet maja po cichu zbudowany silnik Bedzie ostro jak sie podobało monaco? Dawno takiej akcji nie było z utratą wygranej Według mnie Ricciardo powinien dostać 5sek jak Alonso za uderzenie w Raikkonena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 postawa Hammiltona- bezbłędna, można nawet wysnuć jakąś teorię spisku...bo Rosberg, to miejscowy przecież.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 postawa Hammiltona- bezbłędna, można nawet wysnuć jakąś teorię spisku...bo Rosberg, to miejscowy przecież.... Tam co drugi kierowca F1 to miejscowy Podatki zostają w kieszeni Verstappen ładnie się sam ostudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 am co drugi kierowca F1 to miejscowy w sumie to masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jules Bianchi nie zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Właśnie widziałem w wiadomościach, szkoda chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 po takich obrażeniach- małe szanse były i tak na powrót do zdrowia...chyba lepiej, że tak się stało, dla rodziny i jego samego- kolejna ofiara F1.... dołączył do Senny i innych...teraz się ścigają w lepszych, bo niebiańskich bolidach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ciekawe jak naprawde wyglada sytuacja z Schumacherem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 nie wiadomo, bo rodzina utrzymuje to w tajemnicy- jedne źródła donoszą, że wyszedł ze śpiączki, inne temu przeczą- ciężko cokolwiek powiedzieć na 100% http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/michael-schumacher/11677867/Michael-Schumacher-news-A-year-after-coming-out-of-coma-there-have-been-precious-signs-of-progress.html http://sport.se.pl/inne-sporty/sporty-motorowe/corinna-schumacher-wygrala-w-sadzie-z-tabloidami-wideo_646074.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ciekawe czy Ferrari dowiezie dublet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ciekawe czy Ferrari dowiezie dubletJa stawiam, ze tak Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 I d*pa.... ps. Wg Borowczyka 69 - 48= przeszlo 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ale i tak jest ok. Vettel w koncu zaczyna zarabiac sobie na szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Się działo się. A mówili, że na tym torze kiepsko się wyprzedza. Fakt. Kiepsko, bo prawie każde wyprzedzanie to leciały wióry karbonowe :-) Oby więcej takich wyścigów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 no było na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Oj tak. Chociaż nie cały oglądałem ale ciekawie było Szkoda bardzo Raikonena elektryka padła i koniec jazdy Tak to by dowieźli na bank dublet. na tych pierwszych zakrętach które przestrzelił Hamilton był sam sobie winien ,Rosberg jechał przed nim linią wyścigową. Co się stało że hamilton spadł z 4 miejsca? bo to przegapiłem. Maldonado z Perezem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Co się stało że hamilton spadł z 4 miejsca? nie pamiętam, ale chyba kara i przejazd przez aleje serwisową, za kolizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi