RS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Ale URRRWAL, To bylo dobre! Seb znow dal czadu, ale Hörner mowil cos ze WEBBER SEBowi malo miejsca do walki zostawil...
fahrenheit Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Brawa dla Robcia oczywiscie, ale tez dla ........... Hamiltona, kiedyś go nie lubiłem za jego chamska jazdę, bezczelność. etc. Od dziś mu kibicuje bo nie jeździ zachowawczo, a widowiskowo, widać, że przyjechał się ścigać. On tam pier.... co mu inżynier gada, chce wyprzedzać i to robi.
krzysiek23 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 wyscig ciekawy szkoda ze robert nie dal rady rosbergowi,
soolek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 , ale Hörner mowil cos ze WEBBER SEBowi malo miejsca do walki zostawil... Jasne, najlepiej jakby WEB zjechał do boksu, żeby Sebcio mógł sobie wyprzedzić. Poprostu gówniarz poczuł się trochę za pewnie.
domjenick Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ktos by podczepił adresy stron gdzie mozna ogladac polsat bo ciagle musze szukac... własnie a macie...
julekF1 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Szkoda, że KUB nie dał rady ROS Brawo HAM Brawo PET Szkoda, że znów ten wielki hiszpański łeb ALO zachował się jakby to tylko on był na torze. Taką ma ogromną tą głowe a taka pustą VET dał ciała na całej linii a na pewno będzie zwalał wine na WEB. Szkoda, że nie po padało, ale ogólnie ciekawy wyścig.
soolek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Szkoda, że znów ten wielki hiszpański łeb ALO zachował się jakby to tylko on był na torze. Taką ma ogromną tą głowe a taka pustą ???
Wąski Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Szkoda, że znów ten wielki hiszpański łeb ALO zachował się jakby to tylko on był na torze. Taką ma ogromną tą głowe a taka pustą ??? co TY piszesz ? to była walka
endriuu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 GP Turcji 2010 do zassania: http://sharingmatrix.com/file/6429027/F1_Grand_Prix_Turcji_2010PL.asf "Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:
fahrenheit Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Jakoś dzisiaj SC nie wyjechał po tym Vettel wjechał w Webbera, no ale wiadomo McLareny były z przodu :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Jakoś dzisiaj SC nie wyjechał po tym Vettel wjechał w Webbera, no ale wiadomo McLareny były z przodu :gwizdanie: nie było powodu ,Vetel był poza torem
mech15 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 No VET mnie dziś zaskoczył, yebany!! A że nic się nie stało podczas walki HAM I BUT, to zasługa tylko Buttona, bo wiedział, że HAM nie odpuści i zrobi BUUM. A z tym że Buttonowi miało braknąć paliwa, to ja myślę że to jakaś ściema, żeby dojechali do mety bez szarżowania, bo tam w boksie to w oczach by posiwieli. Pietrow dziś miał części, które wcześniej testował Robert, poszło mu nieźle, ciekawe jak dalej.
fahrenheit Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Jakoś dzisiaj SC nie wyjechał po tym Vettel wjechał w Webbera, no ale wiadomo McLareny były z przodu :gwizdanie: nie było powodu ,Vetel był poza torem No, nie było powodu bo Hamilton był na P1. Wciąż mam na myśli bodajże Chiny jak to SC wyjechał, żeby przez "pół godziny" odłamek nosa pozbierać. Robert stracił wtedy pozycje na rzecz Lewis'a, a później w Hiszpanii, kawałek z przedniego spojlera leżał sobie na torze i jakoś nawet się po niego nie kwapili. Tak, wiem leżał na brudnej części toru
Italiano Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Według mnie nie było powodu na SC. Z tego co widziałem po wyścigu to Vettel fajnie zwalał winę na Webbera, a sam zawinił i to nie pierwszy raz.
Gość Prometeo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Heh, jak Vettel obejrzał powtórkę to pewnie nieco zmiękł. Trudno winić Webbera który jechał swoim torem za to, że Vettel będąc ledwo pół samochodu przed nim, próbował zajechać mu drogę. No i szkoda Buttona, ale wiadomo było że czarny nie odpuści - jemu stłuczki niestraszne
fahrenheit Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Heh, jak Vettel obejrzał powtórkę to pewnie nieco zmiękł. Trudno winić Webbera który jechał swoim torem za to, że Vettel będąc ledwo pół samochodu przed nim, próbował zajechać mu drogę. Powinien zmieknąć, jak najbardziej, ale chyba jest troszkę zarozumiały i do błędu się nie przyzna. No i szkoda Buttona, ale wiadomo było że czarny nie odpuści - jemu stłuczki niestraszne I tym sposobem każdy wie, że Lewis'ek nie odpuszcza i albo zaliczy dobry manewr, albo nie ukończy wyścigu i to jeszcze nie sam. Button wiedział i pojechał szerzej :oklaski:
julekF1 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Szkoda, że znów ten wielki hiszpański łeb ALO zachował się jakby to tylko on był na torze. Taką ma ogromną tą głowe a taka pustą ??? co TY piszesz ? to była walka to pisze, że ALO świadomie i złośliwie zjechał do wewnętrznej zajezdżając dorgę i przebijajac opone PET. Następny zakręt był w prawo i mógł śmiało trzymać się swojej linii. Formula 1 : GP Turkey 2010 - Petrov ( Pietrov ) vs Alonso , Petro de la Rosa vs Algersuari
endriuu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://cgi.ebay.pl/The-ultimate-F1-driving-experience-with-Robert-Kubica-/260611564305
Wąski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://cgi.ebay.pl/The-ultimate-F1-driving-experience-with-Robert-Kubica-/260611564305
julekF1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 to ciekawe: http://f1ultra.pl/index.php/wiadomosci-f1/120297-red-bull-znow-musial-zmodyfikowac-swoj-samochod.html
Rekomendowane odpowiedzi