sebidi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Mam u siebie zrobione tzn.zeszlifowany karbon pozniej przeciaglem papierem sciernym o degradacji 500 wzdluz (rysy rowne na calej dlugosci) na to podklad bezbarwny+ lakier i jest ok.Wnetrze zrobilo sie bardziej zywe,bogatsze.Podrzuc foto jak to u ciebie wyglada Dzisiaj lecę po kompletny sufit od lifta mam nadzieje ze nie bedzie problemów z wymianą i w zasadzie zostanie tylko deska bo moja cierpi na odklejanie przy słupkach ale to przy okazji jakie ładna trafi pod ręką
mebleusz Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Co trzeba zrobic zeby navi komunikowalo sie z fisem? U mnie po zmianie symphony na rns d nie wyswietlaja mi sie na fisie juz komunikaty z radia :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
prezesik18 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Na kierownicy czerwony znaczek zeszlifowałeś?
sebidi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Co trzeba zrobic zeby navi komunikowalo sie z fisem? U mnie po zmianie symphony na rns d nie wyswietlaja mi sie na fisie juz komunikaty z radia :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Potrzebujesz tuner tmc żeby spiąc navi z fisem inaczej nie da rady Prezesik kierke taka już kupiłem Z podsufitki nic miała być piękna a cała się odklejala ale za to wziolem sobie ręczny w skórce i kompletna tapicerkę bagażnika z polifta ☺
Faraday Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Gdzie Ty takie skarby znajdujesz ? Po szrotach latasz? Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Gdzie Ty takie skarby znajdujesz ? Po szrotach latasz? Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka Heh przyglądam się allegro i olx bardzo często niestety w mojej okolicy niema szrotu z prawdziwego zdarzenia dzisiaj akurat pojechałem 20km rozbebeszyc angielskiego polifta bo ktoś miał na części akurat miałabyc w sumie podsufitka a wyszedł wystrój bagażnika ręczny i parę innych drobiazgów Za 10zl ☺
Faraday Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Pozazdrościć zakupu Chętnie odkupie za 20 zł 100% zarobku
sebidi Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Pozazdrościć zakupu Chętnie odkupie za 20 zł 100% zarobku Heh No way :-DPoliftowy bagażnik zamontowany razem z tunerem tv w koszu w boczku przeniesiony tuner dvb t na tył instalacja zrobiona jak ori i dolozone gniazdo 12v Oraz mały gadzecik pomocny przy parkowaniu
rysiu2006 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Jaki koszta za takie cudo?? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Jaki koszta za takie cudo?? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Kamerka 60zl allegroUmyta bo ostatnio lekko zaszła brudem Z nowych rzeczy to wpadła podsufitka poliftowa Fotka z prac montażowych Oraz deska czeka na swap bo wiadomo te przedliftowe miały tendencje do odklejania się
marcinoa4b5 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 no ładnie działasz, autko trafiło w dobre ręce, powiedz czy temp oleju działa Ci?
sebidi Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Działa bo jest podpięty czujnik w miskę która musiałem zmienic na liftowa z otworem pod g266
marcinoa4b5 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 tak myślałem:)sam to wszystko ogarniasz?
sebidi Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 tak myślałem:)sam to wszystko ogarniasz?Wszystko sam jedynie z miska byłem u kolegi mechanika bo ma podnośnik a jakoś na lewarku słabo to widziałem :-)
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 pokaż mi dokładnie jaka to kamerka, jak to podpiąć pod rns d? z tyłu gdzieś pod blendą ją wsadziłeś?
sebidi Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Takie na szybko miałem pod ręką pokaż mi dokładnie jaka to kamerka, jak to podpiąć pod rns d? z tyłu gdzieś pod blendą ją wsadziłeś?Pod rns d albo za pomocą kabelka przejściówki albo pod ten ori tuner tv
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 a odpala się ona po zapięciu wstecznego czy jak?
sebidi Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Niestety sama z siebie się nie odpali trzeba navi przełączyć mi tam.pasuje bo nie zawsze kamera potrzebna W niedzielę była chwila czasu więc trochę posprzatalem i nawoskowalem w ramach wiosennych przygotowań Na srebrnym ciężko o zadowolenie ale można stwierdzić że lakier się błyszczy
LukeCabrio Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Wow, dostała drugie życie, GRATULACJE Na srebrnych/szarych dobry jest Harly Wax -- daje mocny wetlook, polecam. Powinien zrobić dobra robotę na a-czworce. http://www.ttforum.co.uk/forum/viewtopic.php?f=2&t=65116
Rekomendowane odpowiedzi