Gość harry19-19 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Nie wiecie Panowie czy jakies wlepy beda odnosnie tego zlotu? np"a4 klub polska zlot Bukowina tatrzańska 2016" czy cos podobnego?tak będą , kolego Jarko będzie miał Pierwsze słyszę w tamtym roku były i 2 lata temu , no chyba że teraz będzie taka tradycja że nie będzie nalepek , sorrki za oto. no ale nie ważne , nie jadę specjalnie na tą naklejkę tylko bawić się z klubowiczami i pić , żołądek już grzeję Edytowane 4 Marca 2016 przez harry19-19
Grz3si3k Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Żeby tylko pogoda na letnie obuwie w samchodzie dopisała ☺☺ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ja juz prawie 2 tyg na lecie śmigam Wstępnie jutro zmieniam na lato.. Ale patrzałem na długoterminową pogodę i od 16.03 w Bukowinie ma być koło -5 i popadywać śnieg
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Żeby tylko pogoda na letnie obuwie w samchodzie dopisała ☺☺ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ja juz prawie 2 tyg na lecie śmigam Wstępnie jutro zmieniam na lato.. Ale patrzałem na długoterminową pogodę i od 16.03 w Bukowinie ma być koło -5 i popadywać śnieg też oglądałem takie długo terminowe na Onecie... miało być zero opadów... dokręcałem ostatnie koło i spadł śnieg
moskal Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 dlugoterminowe mają wazność przez 24h.....
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Nie wiecie Panowie czy jakies wlepy beda odnosnie tego zlotu? np"a4 klub polska zlot Bukowina tatrzańska 2016" czy cos podobnego?tak będą , kolego Jarko będzie miał Pierwsze słyszę w tamtym roku były i 2 lata temu , no chyba że teraz będzie taka tradycja że nie będzie nalepek , sorrki za oto.no ale nie ważne , nie jadę specjalnie na tą naklejkę tylko bawić się z klubowiczami i pić , żołądek już grzeję W zeszłym roku nie było wlepek zlotowych.. 3 lata temu też nie..
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Nie wiecie Panowie czy jakies wlepy beda odnosnie tego zlotu? np"a4 klub polska zlot Bukowina tatrzańska 2016" czy cos podobnego?tak będą , kolego Jarko będzie miał Pierwsze słyszę w tamtym roku były i 2 lata temu , no chyba że teraz będzie taka tradycja że nie będzie nalepek , sorrki za oto.no ale nie ważne , nie jadę specjalnie na tą naklejkę tylko bawić się z klubowiczami i pić , żołądek już grzeję W zeszłym roku nie było wlepek zlotowych.. 3 lata temu też nie.. nie wiem gdzie wtedy byłeś . a o to wlepy , wtedy chyba dostawało się w flagę jeszcze , 3 lata temu to mnie jeszcze nie było a w tamtym roku to już nie wiele pamiętam co było bo byłem zbyt pijany , popatrzę na zdjęcia może coś przypomnę :v Edytowane 4 Marca 2016 przez harry19-19
Sensei Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) zbyt pijany bal to bal Edytowane 4 Marca 2016 przez SenseiAdik
ebek93 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Pytalem tylko z czystej ciekawosci o te wlepy ale mniejsza juz o to. Kazdy chyba jedzie po to by sie dobrze bawić z klubowiczami%%% B-)
Sensei Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) ja nie znam nikogo oprócz miron(w Zatorze nie smakowaem bo dzieciak w drodze był, ale dali rade na ZATORZE hehhehe), pajdy(dobrego grila robi pod drzwiami 3 stawów w Katowicach), wrclaguny(uuuuu to stary wyga kupiłem od niego parę kwiatków zresztą bardzo ładnych i udanych), slawka(parzył się na moje lampy tył i skasował mnie 150tyś zł), stanleya(grill prozdro) itd ..... nie wiem czy się odnajdę .... PSYT.. fajny ten MORDOR.... będą jaja Edytowane 5 Marca 2016 przez SenseiAdik
jarko Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Przypominam, kubeczki można zamawiać do dnia jutrzejszego Cena: 20zł/sztuka.
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Harry to ja chyba nie zasłużyłem.. albo gdzieś zgubiłem ale nie kojarzę takiej wlepki
moskal Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Dwa lata temu były zawieszki "GreenRoom-u" a też nie wszyscy dostali
Gość harry19-19 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Harry to ja chyba nie zasłużyłem.. albo gdzieś zgubiłem ale nie kojarzę takiej wlepki ojj ok mniejsza o to , nie ma co kłócić się :)o głupią naklejkę , spotkamy się i popijemy i pogadamy
Rekomendowane odpowiedzi