Opublikowano 30 Sierpnia 20179 l 40 minut temu, Houdini napisał: Hamulce ogarnięte, dzięki [mention=125121]BARTEKAUDI[/mention] za części Przyszły też boczne kierunki LED. Cieszę się bo zawsze mnie wkurzało jak żarówki gubiły farbę której potem było pełno w kloszu. Na szczęście LED rozwiązuje ten problem Tu nawet jedna zgubiła całą farbę i stała się biała Trzeba było trochę przyszlifować kołnierz żeby zmieściło się do kierunku No ale w końcu siedzi Wybiera się ktoś może na Vag Royal 2? Ja prawdopodobnie bede na Vag Royal
Opublikowano 31 Sierpnia 20179 l Autor Ja prawdopodobnie bede na Vag Royal [emoji4]No to pewnie będzie okazja pogadać [emoji2]
Opublikowano 1 Września 20179 l Autor Dziś przy okazji odkurzania postanowiłem cyknąć parę fot dywanikom gumowym. Jeśli chodzi o same dywany, to spasowanie idealne, guma fajna, miękka, dosyć wysokie"progi"dzięki czemu woda raczej nie powinna się wylewać, no i moim zdaniem jedne z ładniejszych jakie widziałem w B5 [emoji2] no i do tego OEM [emoji6]
Opublikowano 2 Września 20179 l Dywany są mega dobre Ale zmień to radio, bo wyglada jak z ogłoszenia typowego handlarza mirka
Opublikowano 2 Września 20179 l Autor Dywany są mega dobre [emoji3] Ale zmień to radio, bo wyglada jak z ogłoszenia typowego handlarza mirka Będzie 2din, a do tego czasu mirkowe radio musi mi wystarczyć [emoji2]
Opublikowano 2 Września 20179 l Autor świetne foty, pięknie się prezenci, masz mega czyściutko:kox:Dzięki, świeżo sprzątane to czysto [emoji14]
Opublikowano 3 Września 20179 l Autor zdaje mi się czy te z tyłu nie są za wąskie ??Fotel jest max do przodu. Faktycznie zwężają się ku górze ale po pierwsze to rzadko kiedy fotel jest tak wysunięty w przód żeby ktoś tak głęboko nogi położył, a druga sprawa, to nie licząc mojej mamy, to to jest dwuosobowe kombi [emoji6] także z tyłu nikt nie jeździ [emoji14]
Opublikowano 5 Września 20179 l Autor 23 godziny temu, booster70 napisał: Podlinkuj dywaniki https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/all-weather-rubber-floor-mats-set-of-four-black-with-audi-sport-logo/zaw179004blk/
Opublikowano 5 Września 20179 l O zesz kur... Nie gadaj ze 400zl dales za dywaniki juz mi przeszlo, kupie zwykle hehe
Opublikowano 5 Września 20179 l Autor Ja dałem trochę mniej dzięki szwagrowi w us, bo do tego dodaj jeszcze wysyłkę [emoji6][emoji14] oni sobie liczą 150$
Opublikowano 23 Września 20179 l Autor Jesień.... Ty kur#o....Tylko deszcz i deszcz. Co umyjesz auto to zaraz syf. Ehhh.Vag Royal2 zaliczony [emoji6] niestety bez nagród, no bo za co [emoji14] przy tych projektach co tam przyjeżdżają to ja seria jestem [emoji6] chociaż byłem w szoku że jedyne B5 na evencie [emoji848]W końcu dotarł do mnie carbon [emoji16][emoji16][emoji16]Mam jakiś zestaw dekorów śmieci na którym zaczynam ćwiczyć [emoji4] na dniach powinien dojść carbon z czerwonym kevlarem od majfriendów, więc jeśli starczy to zrobię z niego zestaw [emoji6] docelowo po chwili praktyki mam w planach szarpnąć się na trochę droższy materiał - z czerwoną nicią, i wrzucić go na wszystkie dekory [emoji7][emoji7][emoji7]No ale najpierw musi wyjść dobrze to co teraz ogarniam.
Opublikowano 23 Września 20179 l Ten z czerwona nicią świetnie wyglada Edytowane 23 Września 20179 l przez a4bartek
Opublikowano 24 Września 20179 l Autor Ten z czerwona nicią świetnie wyglada Obłędnie to wygląda już gotowe [emoji2](zdjęcia zapożyczone z profilu gościa co robi to pro) Tu inne kolory nici A tu carbon z kevlarem w różnych barwach Także jest spora opcja kombinacji. Kwestia ściągnięcia materiału, bo u nas jeszcze nie znalazłem [emoji17]