szczuraz Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Po Resecie do ustawień fabrycznych dalej muli. Podczas ładowania w nocy wyłącza się i wyświetla się tylko ikona ładowania a co najgorsze budzik dzwoni według własnego uznania np nigdy w czwartki. Jest jakaś opcja żeby go zresetować na twardo wyczyścić wszystkie śmieci i żeby działał tak jak był nowy bez oddawania do serwisu? Mój ZTE blade Qmaxi2 pomimo tego że to nieudolna podróba S3 działa o wiele szybciej i nie zawiesza się tak często. Telefon kupiony w media markt 2 lata temu bez brandowanego softu jeżeli to w czymś pomoże. Clean master przyśpiesza go ale dosłownie na chwilę. Zainstalowane apki: 1. FB plus messanger 2. Tapatalk 3. whatsapp 4. Zdjęcia google 5. Gazeta 6. clean master 7. yanosik 8. ETN radio 9. Torque dodatkowo regularnie obsługiwany gmail jeżeli ma to jakieś znaczenie.
POWER-KRIS Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ten typ tak ma. Poczytaj na necie i pora na coś innego. Za chwilę jeszcze bateria łupnie...
szczuraz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Bateria już padła. Wymieniłem. Ma pochodzić jeszcze cztery miesiące zanim wezmę p8 lite. Wymiana softu coś da?
WiewiurPL Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Wgraj ODINEM najnowszy soft z http://www.sammobile.com/ Tu spis oryginalnych romów do SGS3 http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9300/XEO/ Albo coś z forum android. Tam znajdziesz też opis jak wgrywać soft odinem. Ja używałem długo ArchiDroid. Telefon działał szybciej, bez lagów itd. Przeszedłem z SGS3 wiele romów, swoją drogą telefon przypadł mi do gustu bardzo. Obecnie wymieniem na P8 Max
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Za wysokie progi. Chyba oddam do serwisu.
Damian Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Za wysokie progi. Chyba oddam do serwisu. Dam Ci radę...nie bierz p8light bo po przesiadce z samsunga na to gowno będziesz rozczarowany....ale to tylko moja sugestia
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Patrząc po parametrach wybrałem właśnie ten model. Co z nim nie tak ? Mój służbowy sony 4 aqua grzeje się jak popieprzony. Muszę używać dwóch telefonów i mam nadzieję że p8 lite nie bedzie mi robił za grzejnik bo jeden już mam.
POWER-KRIS Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Miałem P8lite i mam M4 bo nie wyrobiłem ładowania P8 co 6 godzin. Bubel jak....
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 czyli co brać drugi grzejnik M4 ? Jak wypada optyka M4 w porównaniu do P8L ? Nie ukrywam że M4 wypada blado przy sgs3
rybus85 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Brat ma P8 lite i 1 dzień przy normalnym korzystaniu do dwóch dni...Do S3 nie ma co porównywać nawet Samsung odpada w przedbiegach
Robero321 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Ja do S3 wgrałem Android 5.1 Lollipop i hula jak ta lala poczytaj forum androida i jak najszybciej zrób kopie systemu plików bo jak padnie to będzie cegła a jak będziesz miał kopie to go odratujesz
Misiek1994 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Yeap, ja polecam jednak wgranie odinem innego softu. Nie jest w tym nic skomplikowanego, a tutoriali na ten temat masaaa Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Robero321 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 ale podstawa i pierwsza rzecz to kopia systemu plików NIE danych tylko system plików...
bobersky Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Miałem 4 sztuki S3 i mogę stwierdzić, że to dno. Android z 1GB RAM jest złomem. Miałem S3 LTE- wersja o niebo lepsza, ale szybko ubywała bateria. Miałem 3 sztuki S4 i ze wszystkich byłem zadowolony, a teraz powolutku szukam sobie Note 3. Sony z serii Z nie polecam z racji tej, że dostanie jedno pęknięcie i od razu dotyk siada. W przypadku samsunga tak nie jest. Ojciec w tygodniu zakupił sobie P8 Lite. Chwile się nim bawiłem i jest spoko. Działa dużo lepiej niż S3 i jest porównywalny do S4
Rekomendowane odpowiedzi