dekiel 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 6 minut temu, kamil-vag napisał: Zdjęcie do kalendarza jak nic Dokładnie
AlexDLU Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Godzinę temu, STANIV napisał: Także, już na miejscu Teraz pora ogarnąć dobre foto i pisać dyplomówke za***ista FOTA mega szacun
KoJ@K Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Eee no dzie do kalendarza z takimi kołami
STANIV Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Słońce ostre w Jeziorowskich k. Kruklanek ale coś sie pofociło Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez STANIV
kamil-vag Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Coraz bardziej myślę nad dokładką z Cupry jak tak się napatrzę na twoją A fotki jak zawsze zajebioza
marekgolczynski Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dokładka fajnie wygląda jak się ma zderzak sline. A tak do oryginalnego to słabo sam chciałem ale po kilku zdj co mają to zrezygnowałem
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Świetnie się prezentuje do kalendarza cos podeślij , kółko mega pasuje do b6
STANIV Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) 22 godziny temu, kamil-vag napisał: Ile kucyków chcesz uciągnąć ? wykorzystać potencjał tego sprzętu nie mam pojęcia ile, ważne żeby dalej robiło solidne trasy i nie rujnowało portfela haha Po montażu postanowiłem zrobić test szczelności dolotu, okazało się że muszla puszcza przy korasie (czerwona linia) Tutaj widać, po zdjęciu muszli widać kropelki wody z mydłem której użyłem do testu szczelności. Szybki kontakt do znajomego oraz sprzedawcy, wszystko ogarnięte na tip top Edytowane 27 Maja 2018 przez STANIV
STANIV Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autko wystrojone jak należy przez Łukasz13 ? Mały bonus:
black4 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Witaj, Poważne mody wleciały Hybryda poprawiona? Btw. Gdzie ją robiłeś? Ile mocy/nm wyszło finalnie po strojeniu? Cały wydech masz teraz pusty??? Brzmi b.fajnie tylko czy wytrzymujesz przy wyższych prędkościach? Pozdrawiam
STANIV Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 5 godzin temu, Miras95 napisał: Gdzie zamawiałeś hybryde? Radka Turbo 4 godziny temu, black4 napisał: Witaj, Poważne mody wleciały Hybryda poprawiona? Btw. Gdzie ją robiłeś? Ile mocy/nm wyszło finalnie po strojeniu? Cały wydech masz teraz pusty??? Brzmi b.fajnie tylko czy wytrzymujesz przy wyższych prędkościach? Pozdrawiam Tak jest poprawiona Radka Turbo , a moc nie mam pojęcia nie hamowałem ale logi podobne do ok. 260km Wydech praktycznie pusty, końcowe są przelotowe z B7, wytrzymuje spokojnie
YoGi1984 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pogratulować furaka!:) nawet dość ładnie ci to chodzi kolego i coś mi się zdaję że za niedługo co druga A4 będzie na tych "Pompei":D ładnie się prezęci ten felunek na naszych poczciwych B6-czkach:)
Rekomendowane odpowiedzi