Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Witam mam pytanie czy mogę założyć emblematy do mojej Audiczki i jakie najbardziej pasują. Proszę o pomoc i najlepiej linki bezpośrednie. PS. Znaczki audi i Sline.... DZIĘKUJE ! http://www.directupload.net/file/d/4287/ft3do427_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/4287/zqpjgyan_jpg.htm
afroo. Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Po 1 wywal brewki i tą popękaną dokładkę zderzaka przód, wstaw normalny ori zderzak z grillem i znaczkiem . Po 2 ten sam znaczek na tylną klapę. I przemyśl kolor znaczków bo nic tu do nie pasuje, grill masz na czarno, reszta w chromie. Po 3 nie oszpecaj już bardziej tego co masz. DZIĘKUJĘ.
Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Nie prosilem o twoj komentarz... Jezeli nie potrafisz czytac to niestety narka
udiyane Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 To jeszcze się rzuca a człowiek mu dobrze radzi.
Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Ale ja pytalem sie o emblematy nie o komentarz do samochodu.
jacek70 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Masz furę w S - line to zakładaj emblemat , jeśli nie to tak jakby mineralną pić z butelki po coca-coli ☺☺☺☺Decyzja Twoja ✌
Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 A z emblematem wiesz? Czy mozna zalozyc na tego grilla?
depechetom Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 na przednią szybę pasek z napisem TURBO..... a na tylną takiego kudłatego stworka z cygarem... a poważnie to rozmieszczenie emblematów s-line czy dotyczących wersji silnikowych chyba nie tak trudno wyszukać w google lub w dowolnej galerii na naszym forum
Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 S line juz wiem chodzi mi o emblemat audi na przednim zderzaku czy da sie go zamontowac? A co do tego z cygarem bardzo fajny pomysl hah
depechetom Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Krzysztof - miałem na myśli coś takiego jak właściciele Polonezów w PRL naklejali na tylną szybe.... co do Twojego grilla to na pewno jakoś da sie zamontować... niestety nie wiem jak w B7 jest mocowany taki emblemat oryginalnie - musiałbyś sprawdzić u kogos... tylne logo audi chyba na jakiś klej lub precyzyjnie wycinana porządna tasma dwustronna.... a tak na marginesie - to poprzedni właściciel zrobił taką krzywdę tej auciczce czy to Tobie sie zmieniła koncepcja z "no name car" na Audi A4 ??? Edytowane 8 Marca 2016 przez depechetom
Krzysztof Zielony Zielonka Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Poprzedni patent ale ja uwazam ze audi bez emblematow to boli Edytowane 9 Marca 2016 przez Krzysztof Zielony Zielonka
fajgi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 może lepiej jakby zostało bez emblematów...to co ktoś tu powyczyniał nie powinno się kojarzyć z AUDI.. a jak juz mocno chcesz to zapewne na klej do szyb trzymać będzie każda rzecz
--Rafcio-- Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na przód logo możesz założyć na opaski albo wymienić zderzak z grilem
s---r Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi wczoraj na B6 chcieli S-line naklejać.... mówie gdzie mi z tym k...
Rekomendowane odpowiedzi