jabolsb Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 witam, mam problem, ktory dotyczny "odklejającej" sie deski rozdzielczej tzn jej "skurzanej" powłoki, przy Bocznym słupku powstało wybulwienie, bardzo nie estetyczne, i przez cała deske rozdzielcza, po drugi słupek,co robić jak to naprawiać? prosze o instrukcje...
majkel_majki Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Wada materiałowa aut z pierwszych lat produkcji. Nie wiem czy dasz radę coś z tym zrobić Kolego
marcyś77 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Kolego ja mam to samo.Obserwowalem inne A4 i jest tak jak piszesz,deska pod samą szybą sie odkleja i podwija do góry,nawet przy AIR BAGu pasażera tez odkleja się.Malo tego te deformacje powodują że nawiew na szybę żle działa i w tych podwinietych pod szyba miejscach nie usówa pary na szybie.To duży problem lecz chyba nie do usunięcia, bo podkleić cała deskę to raczej nie mozliwe.Duży minus dla koncernu VW Audi.
jabolsb Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 tO CO JA MAM ZROBIĆ? CZY TO ODKLEJANIE BĘDZIE SIE POSZERZAĆ? WIECIE ZWIEKSZAĆ?
YATES Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Tak - zwiększy się tak samo jak Twoje litery w tym temacie
pox Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Jezeli będziesz wymieniał przednią czołową szybę, to możesz przykleić odstającą tapicerkę szybkowiążącym klejem.
marcyś77 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Kolego jak kupilem autko w 2006 to mialem odklejone pod przednią szybą jakies 4 cm.teraz to już po całej długości.Przy poduszce pasażera odkleila się jakos latem,ale odchylilem ten materiał (skoropodobny)i dalem super glue.jeszcze trzyma.mnie też to bardzo wkur.....!!!!! wyglada to jak w jakimś autku od ruskich,nie przystoi dla niemca takie wykonczenie.
kasia82 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 rada to zdemontowac przednia szybę odtłuścic deskę w miejscu gdzie sie odkleiła skóra a potem posmarować deske i skóre klejem i to nie szybko wiażącym bo rozumiem ze miałes na mysli jakas kropelke pewnie a tego nie wolno robic polecam bonaterm a-plus wytrzumuje baaardzo wysokie i niskie temperatury .klej pelne wiazanie uzyskuje po 24h i nie ma potem na niego mocnych :)pozdrawiam
jabolsb Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 A czy Ten klej nie spowoduje, Jakiś uszkodzen w Tym materile? czy Ty stosowałas ta metode?
marcyś77 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Panowie nie wiem o czym tu jeszcze pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak juz jest w tych A4.Odkleja się i bedzie się odklejalo.A juz pomysł z demontażem czolowej szyby mnie poprostu przeraził.Pozdrawiam i nie polecam takich trików,tez mi sie deska odkleja ,ale żeby auto rozkładać na części? nie nie i jeszcze raz nie polecam.
grippen Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_przyklejanie_odstajacej_tapicerki_deski_rozdzielczej-t13095.0.html
Rekomendowane odpowiedzi