rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Panowie jak coś to tyż mam COD 4 na kompie, co prawda nie gralem jeszcze w to bo zainstalowałem tylko na szybciora - kumpel sobie porypał w to, bo tylko na moim kompie latało Jak coś to mogę spróbować :gwizdanie: O której planujecie?
LUCAS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 planujemy TERAZ jak tylko serwer ktos postawi... ja niestety nie moge bo mam slabe lacze
Aydaho Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja grzebie w tym co mi lucas wysłął ale idzie jak krew z nosa - mysłałęm że z pozycji gry sie da wystawić po prostu
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Chłopy powiedzcie mi na szybko czym sie gra i co i jak Pierwszy raz odpalilem tą grę
LUCAS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja grzebie w tym co mi lucas wysłął ale idzie jak krew z nosa - mysłałęm że z pozycji gry sie da wystawić po prostu zmien tylko dane podstawowe (nazwa hosta, admin, mail itp)... te na gorze... reszta niech zostanie nieruszona
Aydaho Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 lucas gdzie jest ten plik server.cfg .. nie mam go - jest tylko default_server.cfg ale tam nie ma podmianek
LUCAS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 lucas gdzie jest ten plik server.cfg .. nie mam go - jest tylko default_server.cfg ale tam nie ma podmianek wrzuc go do katalogu main PS. a moze wbijemy sie na jakis serwer... tam gdzie pusto bedzie:)
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 to poszukajcie serwera i napiszcie na jaki wbijać
Aydaho Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 dobra już szukam pustego z niskim pingiem
LUCAS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 sporo jest pustych.. ale jesli wam sie nie uda... to ja sprobuje z poziomu gry (nie bede sie bawil w stawianie serwa) odpalic testowy... bedzie sie nazywal "AAA A4-klub.pl" dajcie mi minute EDIT: zobaczcie czy widac serwer
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Chłopy powiedzcie mi na szybko czym sie gra i co i jak Myszką chodzisz ..strzałkami strzelasz .. przycik Alt+F4 uruchamiasz kody
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Myszką chodzisz ..strzałkami strzelasz .. przycik Alt+F4 uruchamiasz kody Myszką chodzę? Myślałem że człowiekiem na nogach strzałkami strzelam? A to z łuku? podaj jakieś kody Ragguś jaja sobie robiłem
Aydaho Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 niestety nie widzę może jednak wbijmy sie na ten Headohot I 42! ?? jest pusty
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 kurfa zagramy dzisiaj? tak to jest jak się warszawka bierze za organizację :decayed:
LUCAS Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 niestety nie widzę może jednak wbijmy sie na ten Headohot I 42! ?? jest pusty no to jedziemy na tym pustym ktory wspomniales... zaraz wchodze... oby tylko hardcore byl i najlepiej deathmatch
Aydaho Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 kurfa zagramy dzisiaj? tak to jest jak się warszawka bierze za organizację :decayed: to spróbuj wystawić ... ja już jestem
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 podaj jakieś kody ALT + F4 ...pokazuje sie okno ..wpisujesz .. " madafakinsakinmuffinbicz.".. i masz nieśmiertelność i nosisz za Adaho karabin :polew:
Rekomendowane odpowiedzi