boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 juz dwa razy przeszedłem ale stwierdziałem ze juz grał ni ebede i sprzedałem na allegro COD4 jest dla mnie najlepsza gra jaka do tej pory grałem
LUCAS Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to dales ciala na calej linii tryp multiplayer rzadzi w tej grze. single player to tylko wstep nadajacy smaczku i zaostrzajacy apetyt gry. zreszta nie ma to jak pograc z innymi, ludzmi, wszystko jest nieprzewidywalne i to wlasnie cala frajda w tej grze
LUCAS Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 faken bicz łot??? że niby łot du ju min? :>
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no ze dałem do pieca ze ja sprzedałem
LUCAS Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zawsze mozesz z torrenta pociagnac ale przy kazdym uruchomieniu multiplayera weryfikuje ci cd-key i jesli ktos inny go uzywa lub uzywal to Cie nie pusci dalej. Najlepiej z oryginalna kopia gry. W empiku za 90 zl kupisz.
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 juz w saturnie były po 59 czy 69 zł ale wczoraj nie było żadnej a o empku ja kudłaty durnowaty nie pomyslałem ;P
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 juz dwa razy przeszedłem ale stwierdziałem ze juz grał ni ebede i sprzedałem na allegro COD4 jest dla mnie najlepsza gra jaka do tej pory grałem do-kła-dnie
Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Idę kupić gierkę, zobacze w electro lub w media.
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to zasuwamy ja już sie loguję nazwa serwera {BLK} Fight Time
gaciu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ani cod4 ani tym bardziej cod5 nie sa w 10% tak dobre jak cod1 i cod2. Poza lepszą grafiką nic nowego sie nie pojawiło. Tak naprawdę cod5 to tylko duży mod cod4 ( z potężną dawką błędów i bugów ) i sposób na wyciśnięcie z nas kasy póki tytuł jest "gorący". Nazwa Call of Duty jest prawdopodobnie jedną z najbardziej rozpoznawanych marek gier w tym momencie. Osobiście mam każdą część cod-a i tylko pieniedzy wydanych na cod5 żałuję. Ale w cod4 bardzo chętnie z wami pogram. Podajcie ip serwera na którym gracie to dołączę. Albo wasze xfire jeśli macie.
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jakie masz błędy w COD5 , udało mi się przejść 2 razy i nic nie zauważyłem
gaciu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mówię o multiplayer. Nawet nie włączyłem singla. Rejstracja strzałów, balans broni itd. No i oczywiście ilość szczegółów na mapach powoduje, że gra nigdy nie będzie ważną grą w e-sporcie. Cod 1,2 i 4 były. Cod5 nie będzie. Single player prawdopodobnie jest sympatyczny z miłą grafiką itd.
krzysiek23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to zasuwamy ja już sie loguję nazwa serwera {BLK} Fight Time kurna znowu nie mam tego serwa f*ck :thumbdown:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mówię o multiplayer. Nawet nie włączyłem singla. Rejstracja strzałów, balans broni itd. No i oczywiście ilość szczegółów na mapach powoduje, że gra nigdy nie będzie ważną grą w e-sporcie. Cod 1,2 i 4 były. Cod5 nie będzie. Single player prawdopodobnie jest sympatyczny z miłą grafiką itd. aha , a ja pisałem o single player ... muliplayera jeszcze nie liznąłem
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 adaho szkoda że nie odpisałeś mi na moje PW z pytaniem o COD Więc sobie z Wami nie pogram
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 podaje nowy serwer 85.25.7.95:28962
Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Kurde :angry: , byłem w realu, media i electro, gra kosztuje 99 zeta, więc nie wiem czy uda mi się połączyć z wami
krzysiek23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 pewnie go nie widzimy bo mamy patcha 1,7 a tamten jest na nizszym a ten moj pusty nazywa sie ZBB ZEISTERBADB panowie o co biega z tym pachtem te serwy co podaje adaho oraz ich ip u mnie nie wykrywa co moze byc nie teges?gram w to ok pol roku z ludzmi ustawki na clanwary i serwy ktore oni maja mi tez pokazuje, z tych co podaje ADAHO zadnego niema u mnie..... pls pomocy bo pogralbym z wami
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Kurde :angry: , byłem w realu, media i electro, gra kosztuje 99 zeta, więc nie wiem czy uda mi się połączyć z wami to nie kupuj - dam Ci moją, chodzi bez płyty[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 21:57_________________________________________________ pewnie go nie widzimy bo mamy patcha 1,7 a tamten jest na nizszym a ten moj pusty nazywa sie ZBB ZEISTERBADB panowie o co biega z tym pachtem te serwy co podaje adaho oraz ich ip u mnie nie wykrywa co moze byc nie teges?gram w to ok pol roku z ludzmi ustawki na clanwary i serwy ktore oni maja mi tez pokazuje, z tych co podaje ADAHO zadnego niema u mnie..... pls pomocy bo pogralbym z wami widocznie masz starą wersję - ściągnij Patch 1,7 COD4 Modern Warfare - zainstaluj i będzie hulać jeżeli masz np. wersje 1,5 to żeby zainstalowac patcha 1,7 musisz wcześniej doinstalowac 1,6 .. dasz sobie rade
Rekomendowane odpowiedzi