Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 od ABT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak zazwyczaj nie bylem fanem ich "modow" tak teraz naprawde mi sie podoba to co "stylistycznie" zrobili z "nowa" A4 B9, skusiłbym sie.

http://www.abt-sportsline.de/en/latest-news/news/detail/news/the-new-abt-as4-1/news-a/show/news-c/NewsItem/

Opublikowano

Bylem u nich kilkakrotnie. Najbardziej podobały mi się stuningowane.....kosiarki do trawy :grin:

Kola fajne. Przód bajka. Reszta podobnie jak w B8: Katastrofa...

Opublikowano

Mam dokładnie takie samo zdanie: koła i przód jak najbardziej na plus.

Tył i reszta zdecydowanie nie. Kosiarek nie widziałem ;)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie przekonuje mnie ta A4ka... Jakoś się ABT nie popisało :(

ICVC1Kj.jpg

lcpcVxb.jpg

Gdzie moje ABT !? :(

Niestety dół zderzaka z przodu inny niż oryginał ABT - nie przetrwał zderzenia z liskiem :kwasny:

I tak był piękny :wink:

Opublikowano

No nie sposób się z wami nie zgodzić :decayed:. Przód i fele przyjemne dla oka, tył jak dla mnie przekombinowany :/.

Opublikowano

Kosiarek nie widziałem ;)

invucnlk.jpg

syyptlfz.jpg

233y5ewp.jpg

Opublikowano

haha te kosiarki to klasa, sąsiad by chyba sobie tego nie wybaczył :D Co do tyłu a4 to jak dla mnie za mocno do meśka upodobnili

Opublikowano

Jak to ABT... bez szału ;D

Opublikowano (edytowane)

330 km Sammy programem z 2.0 TFSI niezly potencjal w tym silniku.

Edytowane przez turdzi
Opublikowano (edytowane)

Potencjał potencjałem zobaczymy jak będzie z jakością i z trwałością. 330HP to i w 1.8 t robią zobaczymy na ile pozwoli ten silnik przy konkretnej suszarce itd. Jak będą moce 400+ na seryjnym silniku to można powiedzieć że ma potencjał ;)

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano (edytowane)

tia tylko by 1,8T jeździło musisz zrobić napad na bankomat a tu wystarczy soft (o ile szybciej napadłeś na bank by kupić auto:P).

chcesz by 252 konny silnik na serii przebił 400 ? czemu nie 500... nawet na gratach ABT.

Edytowane przez marcin4x4
Opublikowano

Mowa o seryjnym silniku a nie osprzecie. Czyli najbardziej mam.na myśli układ korbowotlokowy glowice etc bo to jest okreslniem epotencjalu. Przykład cdl s3 ss się zrobić 400+ w seryjnym motorze na hybrydzie itd jest potencjał :).

Opublikowano

niby lepsze i mocniejsze.. ale nie przeceniałbym treści za których zredagowanie ktoś zapłacił.

Opublikowano

No całkiem fajnie to wyszło, ale kosiarka wymiata :kox:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...