Langista Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Bo było wszystko luźne i do tego przywykłeś. Jakoś po 300-400 km powinno się to lekko poluzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Userkare Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Już jakieś 3k zrobiłem . Ale dalej kierownica nie wraca do końca , mogę łukiem jechać bez trzymanki. Przeglądane te wspomaganie a może to magiel . Opony mam 225 koła 18 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 W dniu 20.06.2021 o 20:02, Aleksander Krzywniak napisał: Temat tyczy sie SKV. Na pierwszym zestawie zrobiłem 120 kkm. Na drugim 30 ( zaczęły banany stukać ) Teraz jeżdżę na trzecim zestawie Jeżeli to co ma do rzeczy, to mam wahacz prosty z szerokim sworzniem, i zawias fabrycznie obniżony o 20 mm W B6 były tylko małe sworznie na dolnych wahaczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowik1 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Dawno mnie tu nie było, ale na tych promocyjnych wahaczach przejechałem już 80kkm i test nadal trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 napisałem wiadomość prywatną.prosze o kontakt bo potrzebuje wachacz do passata. a jeżeli chodzi o skv w moim audi to już któryś rok w użytku i jeżdzi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 4 minuty temu, ryba85 napisał: a jeżeli chodzi o skv w moim audi to już któryś rok w użytku i jeżdzi dalej. Ile km przejechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 19 minut temu, pelonek1 napisał: Ile km przejechałeś? kurcze nie wiem bo nie pamietam ile miałem jak wymieniałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi