koloboro Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 no niestety Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Banan Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Ja kiedyś za sczytanie u magika pinu z jegaera zapłaciłem 30 albo 40 zł Kolego a jaki sens wymieniać Jeagera na......innego Jeagera
barycz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie widziałem, że ten drugi to też jaeger. Taki sam wizualnie to kupiłem. Auto nie jest moje tylko dziewczyny. Ja mam i specjalizuję się w innych niemcach "BMW" To co teraz można zrobić z tematem? Szukac magika co przywróci wsad i wyciagnie pin czy jak? Chce zamontowac tego nowego jeagera, bo sensu go sprzedawac i kupowac VDO to chyba nie ma, bo nie wiem nawet jaki VDO mam kupić.
Banan Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Większość półFisów to Jeagery - zobacz czy koszt uratowania licznika będzie miał sens ekonomiczny , czy nie lepiej założyć licznik z Fis VDO
Tom A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 raczej nie ja się przynajmniej nie spotkałem z vdo 1/2 fis w audi w vw jest tego pełno
barycz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Czyli muszę kupować pełnego fisa i wstawić go zamiast pół fisa? Tylko czy to będzie P&P? Nie trzeba nic mechanicznie w tym liczniku przerabiać?
Tom A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 tak to najlepsze rozwiązanie z tego co pamiętam jest p&p ale musisz kupić nowe transpondery do kluczyków dopisać licznik i klucze i po robocie.
marcin_franz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Są pół fisy vdo, ale ich ceny są dosyć wysokie: Bardziej opłaca się kupić pełny fis Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez marcin_franz
Tom A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Transpondery zostają stare Przekladalem kilka razy i bez wymiany nie dalo sie dopisac immo
Banan Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziwne - może przekładałeś różne generację immo - 3 razy u siebie licznik , mam immo3 i transpondery mam tę same cały czas. W immo2 tak samo. Jakbyś chciał dopasować kluczyk do innego auta to wtedy do zmiany. Bo jak raz zapisze kod immo auta to nie do zmiany.
Tom A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sam licznik i nie dalo sie dopisac na starych transponderach.
barycz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Z tego co wiem to kolega mieto3 jest ze Szczecina i nie widzi mi się unieruchamiać sobie samochód na czas wysyłki licznika i jego poweotu, bo a starym jaegerze samochód jeździ. Jest ktoś z okolic W-wa kto ogarnąły temat z tym wsadem?
marcin_franz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) ...pomyłka Edytowane 8 Grudnia 2016 przez marcin_franz
Rekomendowane odpowiedzi