Lukas Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 A o to moja fura rocznik 95 nic nie grzebane seria ale mi to wystarcza :razz: CB radio przepraszam za ostrość ale tutaj siedzi u mnie
Gość Murzyn Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 no slicznotka, zadbana pogratulowac....skad masz chromy na zegary?? szukam tego juz dlugo i nie moge znalesc
dziarule Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 ciekawe kierunki przednie i obwodki zegarow, i widze ze masz wyskalowane do 220km/h ogolem ladne i zadbane
Lukas Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Opublikowano 9 Maja 2006 no slicznotka, zadbana pogratulowac....skad masz chromy na zegary?? szukam tego juz dlugo i nie moge znalesc Z allegro za 50 zeta troszke przy tym delikatnej robotki ale efekt jest ciekawe kierunki przednie i obwodki zegarow co do kierunkow to mi tez sie podobaja mialy być jeszcze lapmy podobne ale braklo $ Na przed ostatnim zdjeciu chcialem pokazać gałke zmiany biegów dzisiaj na spocie sie kazdemu podobała :mrgreen:
dziarule Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 no galka tez orginalna i rzucila mi sie w oczy wiadomo kazdy by chcial taka
Wihajster Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 fajna furka mi tez podobaja sie takie jak z fabryki
heluś Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 No jeszcze tylko wymienic tylnie lampki, reflektory do kompletu z kierunkami i jest naprawde fajnie. najbardziej podobaja mi sie galka, wlasnie kierunki i ramki na zegarach. Gratuluje autka
Lukas Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Opublikowano 10 Maja 2006 takie plany byly ale niestety zmienie caly samochod :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 No ladna furka, masz takie dywaniki jak ja , tylko napisu inny kolor :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 na żywo te obwódki wygladają bardzo fajnie no i gałka robi oko :mrgreen: Czy już to mówiełm Łukasz :?: :razz: to mówię ja - człowiek kompletnie antytjuningowy :twisted:
Lukas Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Opublikowano 10 Maja 2006 Czy już to mówiełm Łukasz No cos wspominales Cb to jest najlepsza wersja po co ma byc jakis kolos z tego tez sie dogadam co i jak
hudymc Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 no slicznotka, zadbana pogratulowac....skad masz chromy na zegary?? szukam tego juz dlugo i nie moge znalesc Baldie ja kupiłem tam www.dido.win.pl zajefajne zobacz sobie naprawde polecam
bratpit Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 no slicznotka, zadbana pogratulowac....skad masz chromy na zegary?? szukam tego juz dlugo i nie moge znalesc Baldie ja kupiłem tam www.dido.win.pl zajefajne zobacz sobie naprawde polecam Tu masz linka http://www.allegro.pl/item103358992_alu_ramki_na_zegary_do_audi_a4_a6_.html Brał ktos od tego gościa może :?:
Bladyrs Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 furka ladniutka, Cb fajnie schowane, a gdzie masz umocowana galke do rozmow ? masz jakis na to uchwyt ?
heluś Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 furka ladniutka, Cb fajnie schowane, a gdzie masz umocowana galke do rozmow ? masz jakis na to uchwyt ? Grucha jest przewieszona przez kierownice
Lukas Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Opublikowano 12 Maja 2006 Dokladnie tak jak helus mowi nie bylo gdzie tego przyczepic to sobie tak wisi ja tam sie przyzwyczailem i mi pasuje
Rekomendowane odpowiedzi