Cpt.Ryan Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Kupiłem moja B5 na 16", dokupiłem na zime 17, wczoraj znów zarzucilem stare 16 żeby na 17 zmienic opony na letnie i powiem Ci, że zero różnicy w komforcie i w przyspieszeniu. arre w takim razie te 'kiepskie' drogi leśne nie były takie złe, czasem w warszawie ja na 225/45/17 musze zwalniac bo szkoda mi to tłuc po tych kraterach Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Cpt.Ryan
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kupiłem moja B5 na 16", dokupiłem na zime 17, wczoraj znów zarzucilem stare 16 żeby na 17 zmienic opony na letnie i powiem Ci, że zero różnicy w komforcie i w przyspieszeniu. arre w takim razie te 'kiepskie' drogi leśne nie były takie złe, czasem w warszawie ja na 225/45/17 musze zwalniac bo szkoda mi to tłuc po tych kraterach WIesz po kiepskich drogach poprostu jezdzi sie powoli... z reszta jak tu ktos wczesniej wspomnial... na komfort auta zalicza sie nie tylko felge i opone ale i zawieszenie cale mam gwint z regulacja twardosci i praktycznie wszystko w pancernym poluretanie a tez zwalniam...
grzegorz676 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie zdecydowałem się na felge 16 7j et45 i teraz mam pytanie jaką opone mogę na to naciągnąć, żeby miała wygląd=komfort wiecie o co chodzi. co sądzicie o rozmiarze 205/50/16 ?? Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez grzegorz676
Rekomendowane odpowiedzi