je2bnik Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, po instalacji gazu moje auto zaczyna po jakimś czasie chodzić "dziwnie" Praca silnika jest głośna, coś jakby pykało w silniku.Po dodaniu gazu cykanie zwiększa sie jakby z obrotami silnika. Podsyłam link do filmu. Co to może być? Pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=_DPKDl-xzjM&feature=youtu.be Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez je2bnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mam podobnie Jutro dzwonię do ,, gazownika " zapytać się czy tak ma być czy jaki uj Kolego dzisiaj sie sam temu przyjrzalem i okazalo sie ,ze jakis tam element od instalacji lpg nie jest dobrze dokrecony i stuka mi o silnik Jutro jade do nich zeby mi to dokrecili Sprawdz u siebie moze jest to ta sama przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsinger997 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mam podobnie Jutro dzwonię do ,, gazownika " zapytać się czy tak ma być czy jaki uj Kolego dzisiaj sie sam temu przyjrzalem i okazalo sie ,ze jakis tam element od instalacji lpg nie jest dobrze dokrecony i stuka mi o silnik Jutro jade do nich zeby mi to dokrecili Sprawdz u siebie moze jest to ta sama przyczyna Tak jak kolega napisał może to być element instalacji albo po prostu tak głośno wtryskiwacze słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zdjecia spod maski potrzebne, szczególnie mocowania elementów, bo to stuka jakiś element instalacji,chyba że macie Valteki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszark Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Valteki czy nie. Ja miałem valteki w miarę ciche, teraz mam ac w02 i słysze cykanie przy otwartym oknie. Na filmiku to coś konkretnie nap... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo8412 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam, po instalacji gazu moje auto zaczyna po jakimś czasie chodzić "dziwnie" Praca silnika jest głośna, coś jakby pykało w silniku.Po dodaniu gazu cykanie zwiększa sie jakby z obrotami silnika. Podsyłam link do filmu. Co to może być? Pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=_DPKDl-xzjM&feature=youtu.be Po rozgrzaniu silnika przełącza się automatycznie na gaz. Może te cykanie być z wtryskiwaczy gazu,a one tak działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wtryski są głośniejsze jak nowe i cichsze jak trochę jeżdżą, bo brud je wycisza Niektóre jak np. reg fasty cykają bardzo głośno, inne cicho. Nie jestem przekonany, że to co ja tam słyszę to wtryski, może gaz jest źle wystrojony i jest ubogo i pojawiają się problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortek1986 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 jakie wtryski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi