norad Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 podepnę się do tematu bo właśnie mam do montażu taki sam zestaw jak kolega stanley. Wczoraj rozmawiałem z gazownikem i poleca wtryskiwacze AC W02. Co o nich myślicie? Czy da się to zamontować pod osłoną? bo z tego co widze one są na listwie. Ma ktoś doświadczenia z ich jakością?
scq Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dopłać parę złotych i wstaw Baracudy. Będziesz miał spokój bez zastanawiania się. Poza tym przy rozlaczeniu ich masz możliwość zniwelowania długości wężyków do kolektora. Co jest ultra istotne przy instalacji.
Sebastian Kędziora Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Witam Panow, rowniez chcialbym Was prosic o ocene dobranego zestawu, majac na uwadze, ze pozniej bede chcial robic Chiptunning w autku. Nagaz w Lodzi wyslal mi taka oferte: Sekwencyjny wtrysk gazu AC Stag Produkcja Polska Elektronika AC Stag 4 Qbox Basic turbo (Polska) Reduktor Tomasetto AntarTic Super AT13 (Włochy) Wtryskiwacze Alex Barracuda (Polska) Lubryfikacja - Zawór tankowania Tomasetto Złączka/pod klapką Co byscie o tym powiedzieli? Koszt 3500 zl, ale glownie rozchodzi sie o dobrany osprzet. Polecicie ewentualnie kogos lepszego z Lodzi?
Roboform550 Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna )
Sebastian Kędziora Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna ) Dzięki wielkie, chyba odpuszczę w ogóle ten zakład. Może ktoś poleci jakiś dobry zakład w Łodzi?
stanley Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Dodam wpis od siebie. 7. wbrew różnym opiniom można zamontować Barracudy pojedynczo w ten sposób aby pokrywa silnika pozostała na swoim miejscu i nie odstawała byłem na pomiarze i powinno wejść 72l Jutro oddaję na montaż
artur100g Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna ) Dzięki wielkie, chyba odpuszczę w ogóle ten zakład. Może ktoś poleci jakiś dobry zakład w Łodzi? http://dzinksgarage.pl/
Roboform550 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 byłem na pomiarze i powinno wejść 72l Nie powinno...a wejdzie...dokładnie taka wchodzi na MAX...
stanley Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Pierwsze tankowanie. Jutro zrobię kilka fotek instalacji
audicoman Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Spora butla, z 600 km w trasie powinieneś zrobić u mnie styka tylko na 360-380 km ale mam zbyt ciężką nogę
scq Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 I na jaki set się zdecydowałeś finalnie? Butla super!
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Opublikowano 19 Maja 2016 I na jaki set się zdecydowałeś finalnie? Butla super! zostało wszystko to, co wkleiłem w pierwszym poście
scq Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 I tak powinna wyglądać instalacja pod maską! Sterownik w puszcze ECU, ogarnięte konkretnie.
azure Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Ogarnięte tak jak u mnie :-) U siebie jedynie sterownik mam pod deską. Zasięgu w trasie faktycznie wychodzi dużo. Daj znać czy na tak podgiętym pływaku odbijał będzie zawór przy tankowaniu. U mnie nie zawsze odbije... a też wchodzi w granicach 66l. Za 100zł masz 65l, a więc licząc nawet po 12l/100km wychodzi Ci 540km... z kolei Pb za 100zl wejdzie 22.2l, starczy na 220km ;-) Jest różnica! sięgająca 25zł/100km. U mnie w BEX przy zalecanej 98 ta różnica sięgała momentami 30zł/100km. Edytowane 21 Maja 2016 przez azure
stanley Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Opublikowano 21 Maja 2016 Podobno przy pierwszym tankowaniu nie odbił. Zobaczymy jak będzie dalej
artur100g Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Podobno przy pierwszym tankowaniu nie odbił. Zobaczymy jak będzie dalej Raczej nie bedzie odbijał lub b.rzadko.Po podgięciu tak już jest.
Rekomendowane odpowiedzi