FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ta rolka to faktycznie chyba najlepsza opcja jeslichodzi o 18 cali
muunv Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ładnie się prezentuje, pakuj listwy od esy [emoji4] , i pomarańczowy kierunek out [emoji6]Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Wlasnie chcialbym kupic listwy od Es ale narazie nic sie nie trafia A jak sa to w cenach ~1500zl Co do kierunku to sie waham.. Nie wiem czy chce bialy Zawartość dodana 0 minutes later Ta rolka to faktycznie chyba najlepsza opcja jeslichodzi o 18 cali[emoji6] No ma w sobie cos takiego, co cieszy oko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 nie głupie to koło , ciekawie wygląda
muunv Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 nie głupie to koło , ciekawie wygląda Ciekawy to jest lakier na nich, wstawie foto jak bedzie sloneczny dzien i fela wyczyszczona [emoji6] Edit Tak wyglada w sloneczny dzien. Trzeba tylko przyblizyc foto Mieni sie fajnie jak brokat
wsółek Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Fura zacna Mody wszystkie na plus Bezawaryjności
muunv Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Fura zacna Mody wszystkie na plus Bezawaryjności Dzieki [emoji4] Z racji przyjecia do B7 CREW naszlo mnie na "konkretna" sesje [emoji14] Co prawda foty nie sa jak u FroS-t , ale jakies sa [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Auto ładne, ale w CREW praktycznie same Avanty... Hmmm...
muunv Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Auto ładne, ale w CREW praktycznie same Avanty... Hmmm... No racja, podejrzane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
K4rol81 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Gratulacje, kolejny fajny Avant w Crew Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Fotki nie istotne, tylko fura istotna, a dobrze działaszzrób tylko porządek z naklejkami na szybach, znaczy wolałbym miec takie same z lewej i prawej i ja bym te wydechy przekrecił a tak jest bardzo dobrze
afroo. Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 19 minut temu, muunv napisał: No racja, podejrzane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bo mi się nie chce fot ogarnąć i zgłoszenia pisać. Fotki wyszły
muunv Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Fotki nie istotne, tylko fura istotna, a dobrze działasz:good:zrób tylko porządek z naklejkami na szybach, znaczy wolałbym miec takie same z lewej i prawej i ja bym te wydechy przekrecił a tak jest bardzo dobrze[emoji4] Wlasnie nie chce miec takich samych z lewej i prawej Nad wydechami sie zastanawiam wlasnie czy nie przekrecic na prosto ale beda sporo wystawac chyba.. :/Dzieki za obrobke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Norbas Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Przejmujesz się zdjęciami. Ważne, że koła skręcone Graty przyjęcia Auto ładnie się prezenci
Animal Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zdjęcia dobre ale to przede wszystkim zasługa "modelki" Graty przyjęcia do Crew
niziol13 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 te lusterka to satynowe czy dobrałeś kolor? bo też chcialbym założyć takie obudowy żeby pasowały do relingów i nie wiem co szukać..
muunv Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 te lusterka to satynowe czy dobrałeś kolor? bo też chcialbym założyć takie obudowy żeby pasowały do relingów i nie wiem co szukać.. Oryginal satyna z S4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zdjęcia dobre ale to przede wszystkim zasługa "modelki" Graty przyjęcia do Crew Modelka first class Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niziol13 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Teraz, muunv napisał: Oryginal satyna z S4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ile trzeba wyłożyć za nie?
muunv Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 ile trzeba wyłożyć za nie? ~600zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Blenda byla troche zmachrana, byly odpryski. Zostalo mi troche plastidipa i oto efekt [emoji4] Bylo tak : Jest tak : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi