poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to i ja sie dolacze z pytankiem. wyjmuje stary dv, zakladam nowy i wystarczy czy musze jakas adaptacje robic?? żadnych adaptacji, smigasz od razu...chociaz błędy pokasowac jak sa można
artur1983 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 dołącze się pytaniem czy ten zawór DV słychać jest przy zmianie biegu gdy na 1wcisne do dechy a puzniej zmienie na 2 czy pownno być go słychac na zewnątsz auta i czy jak będzie nie szczelny przewód między turbo a interkoler to terz nie będzie go słychać prosze o odp?
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie nie słychac DV-a ale jak bedzie już na wykończeniu do poczujesz róznice podczas przyspieszania
adams78 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 dołącze się pytaniem czy ten zawór DV słychać jest przy zmianie biegu gdy na 1wcisne do dechy a puzniej zmienie na 2 czy pownno być go słychac na zewnątsz auta i czy jak będzie nie szczelny przewód między turbo a interkoler to terz nie będzie go słychać prosze o odp? Nie kombinuj tylko w końcu wymień ten zawór.
artur1983 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bardzo prosze o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chcę zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:34_________________________________________________ Bardzo proszę o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chce zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:36_________________________________________________Oraz gdzie dostane orginalny zawór N75 prosze podać namiary
nex Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bardzo prosze o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chcę zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:34_________________________________________________ Bardzo proszę o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chce zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB toż to kpina. Kolego www.google.pl ---> aso skoda swietokrzyskie
Gornano Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bardzo prosze o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chcę zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:34_________________________________________________ Bardzo proszę o podanie numeru telefonu do ASO SKODA chce zakupić zawór DV do Audi A4 1.8turbo AEB [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:36_________________________________________________Oraz gdzie dostane orginalny zawór N75 prosze podać namiary nie wiem czy śmiać sie czy płakać gratuluje orginalności :kox:
MoSSS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 tylko nie mów, że do Audi chcesz to DV bo mogą powiedzieć, że takiego nie mają, a co do ori N75 hmm ... najprościej to chyba w ASO może Skoda będzie miała taki sam
szogun0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja powiedziałem, że chcę do audi. Potem grzecznie podałem nr części i przynieśli mi z magazynu to co chciałem.
adams78 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 tylko nie mów, że do Audi chcesz to DV bo mogą powiedzieć, że takiego nie mają Oczywiście, że nie mają, bo to nie leży na półce. Na zamówienie sprowadzą każdą część z grupy VW.
stach.. Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam,mam pytanko jakie są objawy zepsutego DV
nex Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Witam,mam pytanko jakie są objawy zepsutego DV brak doładowania
Rekomendowane odpowiedzi