Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to słabo, ale zapraszamy do nas, najprawdopodobniej 7 czerwca :hi:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko postaram się wpaść...

trzymam za słowo :gwizdanie:

Opublikowano

No właśnie w Puławach , jak jestem w klubie od 3 lat , nie ma żadnej ekipy :thumbdown:

A mi ktoś kiedyś migał drogowymi w Puławach B5 srebrna rameczki klubowe i tak na 95% LPU :naughty:

Opublikowano

No nie wiem , ale od 3 lat kręce sie po Puławach i obserwuje rameczki i nikogo nie widziałem. Zresztą nikt z Puław nie udziela się na forum. Choć nigdy nic nie wiadomo...

Opublikowano

niedaleko "ORANŻERII" widziany. wiek ok 30 lat, łysawy :kox:

Opublikowano

Niestety nikogo jeżdżącego z rameczkami nie znam...

Opublikowano
  • Autor

Troche jest użytkowników z Puław no ale są tacy sami jak u nas w Rykach zarejstrowany i tego samego dnia ostatnio zalogowany :wallbash:

Opublikowano

Witam! Słuchajcie ja bym się z chęcią pisał na jakiś spocik w oklicy Puław. Powiedzcie kiedy i gdzie coś organizujecie, ilu będzie mniej więcej ludzi itp. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Jelsi gadzior przeczytał to powinno nas być 5-6 osób i do tego Ty :good: wieć ekipa jest nawet spora juz :naughty:

A gdzie kolego bys proponował dokładnie zrobić spota w okolicy Puław??

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia. A Wy z reguły gdzie się spotykacie?

Opublikowano

spota w okolicy Puław??

ja mam propozycje :naughty: na nowym moście :decayed::kox: w niedzielę jak jechaliśmy to sobie pan z rowerem spacerował lewym pasem :doh1: :bicz:

Opublikowano
  • Autor

Nie mam zielonego pojęcia. A Wy z reguły gdzie się spotykacie?

My z reguły to w Rykach na parkingu koło szkoły Budowlanki/urzędu miasta, ale zawsze można to zmienić, ja bym teraz cos w Dęblinie wykminił :naughty:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:31_________________________________________________

spota w okolicy Puław??

ja mam propozycje :naughty: na nowym moście :decayed::kox: w niedzielę jak jechaliśmy to sobie pan z rowerem spacerował lewym pasem :doh1: :bicz:

Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca :tongue4: za daleko jakby brac wszystkich pod uwage :naughty: A pozatym moge tam jechać do was jak samochód ogarne żeby to w trasie batów nie dostawał, dziura w wężu od intercoolera jest :wallbash:

Opublikowano

Jak mawia Krzyniek, pany ja w czwartek wstawiam samochód do lakiernika bo odkładam to już z miesiąc. Raczej mnie nie będzie :confused4: chyba, że seatem przyjadę.

Opublikowano
  • Autor

Jak mawia Krzyniek, pany ja w czwartek wstawiam samochód do lakiernika bo odkładam to już z miesiąc. Raczej mnie nie będzie :confused4: chyba, że seatem przyjadę.

no to lipa, bo ostatnio zapomniałem zobaczyc u ciebie jak sie światełka prezentują :kox: poza 7 czerwca, wolną mam dopiero niedziele 21.06 z tym że wtedy bede miał już autko zrobione :naughty:, bo póki co padło prawie nie jeżdzi

Opublikowano

Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca

nie spox, nie namawiam was na przyjazd do Garwolca bo sam nie wiem kiedy spota zrobić,

z tym mostem to chodziło mi o ten nowy most w Puławach, jechaliśmy w niedzielę na moto i przy 160km/h zobaczyłem na lewym pasie przy barierce oddzielającej pasy ruchu gościa z rowerkiem :shocked: -wyluzowanych macie ludzi tam

Opublikowano
  • Autor

Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca

nie spox, nie namawiam was na przyjazd do Garwolca bo sam nie wiem kiedy spota zrobić,

z tym mostem to chodziło mi o ten nowy most w Puławach, jechaliśmy w niedzielę na moto i przy 160km/h zobaczyłem na lewym pasie przy barierce oddzielającej pasy ruchu gościa z rowerkiem :shocked: -wyluzowanych macie ludzi tam

heheh to nieźle, dobrze że mieszkam 30km od :tongue4:

Opublikowano
shocked -wyluzowanych macie ludzi tam

Jak to mawiają - spoko loko luz i spontan.

trzeba było zapytać czy przypadkiem na AUTOBANE nie myka tym wigry 3 :kox:

A tak swoją drogą to chyba całkiem spoko wyszła ta kładka - miałem okazję jechać ale tylko raz i to z mało przepisową prędkością niepozwalającą na ogarnięcie uroków inwestycji :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mi jeszcze nie było dane tą obwodnicą lecieć :gwizdanie: ale ze zdjeć wyglada na nawet fajną, choc już słyszałem na CB ze było pare tirów w rowie na którymś skręcie :blink:

ResizedImage380252-H3.jpgResizedImage372279-DSC01652.JPGResizedImage381255-H2a.jpg

Opublikowano

ehhh ta czerwień mostu mocno prowokacyjnie działa na prawą stopę :evil:

tzn. tak mówią :gwizdanie: