Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Oka to wstępnie ustawiamy się na sobotę (pod biedroną :kox:) - Jak komuś jeszcze pasi to pisać.

:nabijasie: :nabijasie: pod biedroną

tam to jeszccze nas nie było ale w sumie moze być i tam :kox: :kox:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a godzina??

nie wiem czy w sobotę pod biedroną to miejsce na parkingu będzie :polew:

Opublikowano

Jak nie będzie miejsca to pieszko podejdziemy bo ponoć tam najlepsze kukuryny można zapoznać :seksiasty:

A godzina :mysli: no tego to już nie wiem i liczę na "miejscowych" o której naj :boobs: przybywają na lans :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak nie będzie miejsca to pieszko podejdziemy bo ponoć tam najlepsze kukuryny można zapoznać :seksiasty:

A godzina :mysli: no tego to już nie wiem i liczę na "miejscowych" o której naj :boobs: przybywają na lans :kox:

Nie łódź sie heheheh kiedys z rafalekxem tak samo myśleliśmy :polew: :polew: :polew: i dalej ze spota sam wracałem :polew: :polew: :polew:

A godzina moze 16?? najwiecej wtedy hajsu zgarnia lodziarnia na mieście :nabijasie::banan3:

Opublikowano

Nie łódź sie heheheh kiedys z rafalekxem tak samo myśleliśmy :polew: :polew: :polew: i dalej ze spota sam wracałem :polew: :polew: :polew:

A godzina moze 16?? najwiecej wtedy hajsu zgarnia lodziarnia na mieście :nabijasie::banan3:

to niech będzie i 16, może rzeczywiście jakieś kukuryny się trafią :buahaha::polew:

Opublikowano
:good: :laghing2:
Opublikowano

a ty Piotrek skąd wiesz, że lodziarnia ma największy obrót o 16?? :polew: :polew: :polew::buhaha:

Opublikowano
  • Autor

Dobra to dal nie czytajacych od początku..

Mamy spot w sobote o 16 pod biedronką na rynku

Główne atrakcje

- wypad na miasto w celach zapoznawczych (kukuryny) :banan1::banan2:

- możliwosć odwiedzenia biedronki i lokalnej lodziarni :polew: :polew:

- podziwienie starej architektury rynku w Rykach :buhaha::lol1::buahaha::nabijasie:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:30_________________________________________________

a ty Piotrek skąd wiesz, że lodziarnia ma największy obrót o 16?? :polew: :polew: :polew::buhaha:

to przez te lanse sobotnie :tongue4:

ps. mile widziany vag :notworthy:

Opublikowano

Główne atrakcje

- wypad na miasto w celach zapoznawczych (kukuryny) :banan1::banan2:

to chyba będzie główna atrakcja :polew:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________zmień może jeszcze na samej górze Piotrek

Opublikowano

Przyjeżdżam :kox:

Opublikowano

:kwasny: :kwasny: :wallbash: :wallbash:

A ja chyba będę musiał w sobotę do Poznania pojechać. :angry:

Opublikowano
  • Autor

:kwasny: :kwasny: :wallbash: :wallbash:

A ja chyba będę musiał w sobotę do Poznania pojechać. :angry:

no nawet nie gadaj a przygotowalismy tyle atrakcji :naughty:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:32_________________________________________________

Przyjeżdżam :kox:

:good::naughty:

Opublikowano

A tak poważnie to chętnie bym przyjechał, ale w sobotę pracuję, a po pracy obiecałem komuś że wpadnę w odwiedziny, więc nie da rady :decayed: Ale może LRY kiedyś na Radzyń zjedzie, tylko że ja cały czas w LBN siedzę :mysli: Ale jakoś trzeba coś zorganizować :mysli:

Opublikowano
  • Autor

A tak poważnie to chętnie bym przyjechał, ale w sobotę pracuję, a po pracy obiecałem komuś że wpadnę w odwiedziny, więc nie da rady :decayed: Ale może LRY kiedyś na Radzyń zjedzie, tylko że ja cały czas w LBN siedzę :mysli: Ale jakoś trzeba coś zorganizować :mysli:

ja to moge tam jechać do tego Radzynia kiedyś :good: odrazu do Demorka bym podskoczył na logi jakieś, moze Fmic juz bym miał nawet załozony :kox:

Opublikowano

ja to moge tam jechać do tego Radzynia kiedyś :good: odrazu do Demorka bym podskoczył na logi jakieś, moze Fmic juz bym miał nawet załozony :kox:

Pomyślimy :wink4: tylko bliżej września :gwizdanie: Bo teraz u nas ciężko z czasem :decayed:

Opublikowano

kurde mi jak zwykle dzień wypadł jutro :wallbash: a już miałem nadzieję

Opublikowano

d*pa f*ck

Opublikowano
  • Autor

Noi po spocie, szkoda ze reszta nie mogła przyjechać :gwizdanie:

dscn7503o.th.jpgdscn7502m.th.jpg

Opublikowano

Brakuje mojego sedana, dla równowagi. Szkoda, że nie mogłem przyjechać :confused4:

Opublikowano

kurde i mnie zabrakło ale widze co spot to kolejny nowy samochód jak by nas wszystkich zebrac co do tej pory byli to by było niezła grupka ;D

a tak z innej beczki może wie ktoś jak umocować przedni zderzak bo opadał mi i jest szpara z prawej strony i teraz niby podciągam go do góry i załapuje na takie ząbki co tam są ale byle by poruszyć zderzakiem i znowu opada... :gwizdanie: