v0lfik Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Część. Wymieniłem dzisiaj wahacze oraz końcówki drążka kierowniczego i po złożeniu mam problem ze skręcanie kół, koła ledwo co skręcają odchylenie to ok 15 st. Kierownica można skręcić na pół obrotu. Przy wymianie górnych wahaczy miałem problem z wybiciem śruby i musiałem wymontować cała zwrotnice wraz z kolumna bo podczas wybijania skrzywiła się śruba. Co przy skladaniu mogłem zrobić źle?
djsinger997 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Część. Wymieniłem dzisiaj wahacze oraz końcówki drążka kierowniczego i po złożeniu mam problem ze skręcanie kół, koła ledwo co skręcają odchylenie to ok 15 st. Kierownica można skręcić na pół obrotu. Przy wymianie górnych wahaczy miałem problem z wybiciem śruby i musiałem wymontować cała zwrotnice wraz z kolumna bo podczas wybijania skrzywiła się śruba. Co przy skladaniu mogłem zrobić źle? Pojedź po prostu na zbierzność Gość zobaczy i oceni, na odległość ciężko
v0lfik Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 To nie jest taka łatwa sprawa bo auto praktycznie nie skręca i pokonanie zakrętu 90st. jest nie realne....
Banan Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Nie zmieniłeś wahaczy stronami - chodzi mi o Banany? Ja raz raki numer zrobiłem;) Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Banan
szakal222 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 To za duzo zbieznosc sie rozwalila ja jak robilem. To suwmiarka pomierzylem i nanioslem na nowe i jest prawie dobrze a i tak dzis jade robic zbieznosc
Rekomendowane odpowiedzi