Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Ładnie się dzieje Sam myślałem aby pomalować zacisk w kolorze niebieskim Do srebrnego pasuje
KewsonND Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 powiedzcie mi czy można samemu pomalować grill na taki kolor jak ty masz? ala stalowy? grafitowy?
KoJ@K Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Pewnie kwestia dobrania koloru, tylko po co zwykly tak psikac ?
KewsonND Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 bo nie wiem czy różnica między zwykłym a eS jest tylko że on w "środku" jest ala koloru metalicznego czy różni się wzorem kratki hmm?
KoJ@K Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Przyszedl kluczyk jak nóweta z B7. Czarne relingi przyszly, jeden na aucie, jutro drugi. A moze by tak na lyso Mi sie bardzo podoba. Edytowane 17 Października 2016 przez KoJ@K
Radeksc Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Mnie sie też podoba :naughty:
hasahad Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Tylko zmień te kapselki bmw z felg:-)
Nextpeace Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Powieeem Ci, że łysooo też całkiem fajnie wygląda ;o widziałem takie rozwiązanie w B5 u naszego kolegi z forum ale w B6 chyba pierwszy raz i ja osobiście chyba bym tak zostawił Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 czarne relingi zdecydowanie lepsze czas operacji ?
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Hmmm z racji, ze robilem to po raz pierwszy to cos kolo poltorej godziny chyba, moze nie cale dwie (dokladnie nie liczylem ) - rozlozenie i zlozenie + mycie i czyszczenie uszczelek i dachu po zdjeciu relingu. Dzisiaj z drugim moze pojdzie lepiej. Powieeem Ci, że łysooo też całkiem fajnie wygląda ;o widziałem takie rozwiązanie w B5 u naszego kolegi z forum ale w B6 chyba pierwszy raz i ja osobiście chyba bym tak zostawił Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Ja juz kiedys widzialem B6 bez relingow, jest hmmm "ciekawie", napewno inaczej. Mozna by sprobowac bez, ale czym ladnie elegancko zaslepisz dziury? Przeciez sylikonu nie nayebie.
Zieluu Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Hmmm z racji, ze robilem to po raz pierwszy to cos kolo poltorej godziny chyba, moze nie cale dwie (dokladnie nie liczylem ) - rozlozenie i zlozenie + mycie i czyszczenie uszczelek i dachu po zdjeciu relingu. Dzisiaj z drugim moze pojdzie lepiej. też przed zimą się za to zabiorę za to w takim razie Edytowane 19 Października 2016 przez Zieluu
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 W sumie to nie jakis skomplikowany zabieg, wiec smialo targaj.
Nextpeace Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Hmmm z racji, ze robilem to po raz pierwszy to cos kolo poltorej godziny chyba, moze nie cale dwie (dokladnie nie liczylem ) - rozlozenie i zlozenie + mycie i czyszczenie uszczelek i dachu po zdjeciu relingu. Dzisiaj z drugim moze pojdzie lepiej. Powieeem Ci, że łysooo też całkiem fajnie wygląda ;o widziałem takie rozwiązanie w B5 u naszego kolegi z forum ale w B6 chyba pierwszy raz i ja osobiście chyba bym tak zostawił Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Ja juz kiedys widzialem B6 bez relingow, jest hmmm "ciekawie", napewno inaczej. Mozna by sprobowac bez, ale czym ladnie elegancko zaslepisz dziury? Przeciez sylikonu nie nayebie. Trzeba by prześledzić temat kolegi "wodz" w dziale B5 on jakoś to robił Edytowane 19 Października 2016 przez Nextpeace
tomekhxc Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 no i z czarnymi relingami jest git
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Drugi badyl na miejscu, Zieluu czas operacyjny godzina i 5 minut.
Karol89 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Mateusz podpowiesz mi skąd kupiłeś grot do kluczyka ?
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Kupilem caly kluczyk z B7.
Zieluu Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 karwasz kawka, namówiłeś mnie
Rekomendowane odpowiedzi